Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kollárová ako rozprávkovo krásna nevesta: Pozrite na tie princeznovské šaty!

Nevesta Zuzana Kollárová so ženíchom Adamom Nemcom Zobraziť galériu (11)
Nevesta Zuzana Kollárová so ženíchom Adamom Nemcom

BRATISLAVA – Jednoducho krása! Víťazka Miss Universe 2016 Zuzana Kollárová (27) sa po ročnom randení v sobotu poobede vydala za slovenského futbalového reprezentanta Adama Nemca (32). Áno si povedali v Bratislave v Dóme sv. Martina a nevesta bola naozaj rozprávkovo krásna. Pozrite v akých šatách stála pred oltárom.

Krásna Slovenka Zuzana Kollárová, ktorá pred dvomi rokmi vyhrala prestížnu súťaž Miss, bola bezpochyby snom mnohých mužov. Včera však vlásku a vernosť sľúbila iba jedinému mužovi, a to slovenskému futbalovému reprezentantovi Adamovi Nemcovi.


A je to tu! Najsexi Slovenka s božským telom je už vydatá pani: Áno, povedala tomuto futbalistovi!

Všetko o futbale a tiež o Majstrovstvách sveta vo futbale 2018 nájdete na stránke sportky.sk!


Keďže brunetka sa pýši dokonalou postavou a patrí bezpochyby k najkrajším Slovenkám v šoubiznise, mnohí boli zvedaví, aké svadobné šaty kráska predvedie. A veru očarila mnohých svojich fanúšikov a známych. „Dokonalá. Krásna. Topka. Najkrajšia nevesta. Prenádherná,“ takto znelo množstvo komentárov pod jej svadobnou fotografiou, ktorú zverejnila  Kollárová na Instagrame.

Zuzana zvolila biele krásne šaty, v ktorých vyzerala ako princezná. Čipkovaný vrchný sexi diel s hlbším výstrihom a s dlhými priesvitnými rukávmi pôsobil s jednoduchou hladkou sukňou luxusne a elegantne. K tomu mala doladený niekoľko metrový dlhý závoj, v ktorom bývalá miss pôsobila naozaj rozprávkovo. Ako sa nám podarilo zistiť, svadobné šaty a aj popolnočné šaty mala nevesta na mieru robené od Hellenski. Veď pozrite sami, ako jej to ako neveste pristalo. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Zuzana KollárováAdam Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu