Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celeste Buckingham otvorene o svojom veľkom boji: Chcem sa zobudiť a skončiť s tým!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (11)
Celeste Buckingham (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Takmer každý z nás sa už v živote stretol s určitým druhom závislosti. Kým jedny z nás holdujú sladkým pochúťkam či dobrému vínu, tisícky ľudí nedokážu premôcť túžbu a dopriať si cigaretu. Inak na tom nie je ani Celeste Buckingham (23), ktorá sa netají tým, že si počas voľnej chvíľky rada "zapáli". Ako nám však prezradila, nie je to vôbec jednoduché a momentálne sa so svojou neresťou snaží bojovať.

Hoci Celeste začala fajčiť až po prekročení prahu dospelosti, svojej závislosti sa len tak zbaviť nedokáže. „Nie je to žiadne tajomstvo, bohužiaľ, momentálne je to boj. Stále rozmýšľam, kedy príde tá chvíľa, že s tým prestanem, ale z druhej strany viem, že to najbližšie nebude,“ povedala nám otvorene, keď sme ju stretli na otváraní obchodu známej značky cigariet so zahrievaným tabakom. 

Celeste Buckingham IQOS
„Fajčím od 18, začala som počas nakrúcania X-factoru,“ priznala a rovnako úprimná v tom čase bola aj k svojím rodičom. „Neskrývala som to. Rodičia síce neboli nadšení, hlavne môj ocino kardio chirurg. Je z toho taký nešťastný, že veď presne vieš, o čo ide. Ale pochopili, že je to zlozvyk, ktorý proste mám,“ skonštatovala speváčka, ktorá zároveň prezradila, že by s fajčením najradšej skoncovala úplne.

Celeste Buckingham si prišla vyskúšať zariadenie na zahrievanie tabaku, ktoré je zdravšou alternatívou klasických cigariet.
Zobraziť galériu (11)
Celeste Buckingham si prišla vyskúšať zariadenie na zahrievanie tabaku, ktoré je zdravšou alternatívou klasických cigariet.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Otváranie nového obchodu moderoval Bruno Ciberej.
Zobraziť galériu (11)
Otváranie nového obchodu moderoval Bruno Ciberej.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Také jednoduché to však nie je. „Rada by som sa jeden deň zobudila a prestala, ale keď som bola jeden deň 24 hodín bez cigariet, bola som veľmi nepríjemná a vo veľkom strese. Je to závislosť, telo si na to zvykne,“ povedala Celeste, ktorá si na margo fajčenia občas vypočuje aj kritické komentáre od fanúšikov.

Naposledy napríklad v momente, kedy na Instagrame zverejnila fotku s cigaretou v ruke. „Snažím sa to nevyvesovať, lebo viem, že ma sledujú aj deti a nechcem ich motivovať k tomu, aby fajčili. Ja by som bola tiež radšej, keby som ani nezačala...  Ale začala som,“ uzavrela talentovaná speváčka.

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu