Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotná hviezda markizáckych Mileniek na premiére: Pozrite, aké má už bruško!

Tehotná Gabriela Marcinková na premiére svojho filmu. Zobraziť galériu (6)
Tehotná Gabriela Marcinková na premiére svojho filmu. (Zdroj: Artf Film fest)

KOŠICE – Veľkým filmovým sviatkom na 26. ročníku Arf Film Festu, ktorý sa v týchto dňoch koná v Košiciach, bola slovenská premiéra psychologického trileru „Dôverný nepriateľ“. Zúčastnila sa jej aj hlavná predstaviteľka Gabriela Marcinková (30), ktorú si markizácki diváci obľúbili vďaka seriálu Milenky. Pozrite, už sa jej pod šatami črtá zaoblené tehotenské bruško!

Výrazným momentom 26. ročníka filmového festivalu v Košiciach bola premiéra nového trileru Dôverný nepriateľ. Film natočil v slovensko-českej koprodukcii režisér Karel Janák, tvorca úspešných komédií Snowboarďáci, Rafťáci, či Cuky Luky film a prvýkrát ho diváci videli v kine Úsmev v Košiciach v nedeľu 17. júna.

Na premiére nechýbali mnohí herci, ani hlavná predstaviteľka Gabika Marcinková, ktorá pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. A tehotenské krivky už pod šatami viac nedokáže skrývať. Požehnaný stav sa jej neodzrkadlil len na bujnejšom dekolte, ale pod voľnými šatami sa jej črtalo už aj zaoblené bruško. A veľmi jej to počas večera pristalo!

Herečka Gabriela Marcinková čaká svoje prvé dieťatko.
Zobraziť galériu (6)
Herečka Gabriela Marcinková čaká svoje prvé dieťatko.  (Zdroj: Artf Film fest)

Okrem hlavnej hrdinky na premiére nechýbal ani režisér Janák, slovenský producent Ľubomír Slivka, delegáciu doplnil Jaroslav Sedláček, dramaturg Českej televízie, ktorá sa spolu so slovenskou RTVS stala koproducentom filmu, kameraman Laco Kraus, herečka Zuzana Porubjaková, herec Ady Hajdu a speváčka Emma Drobná, interpretka titulnej piesne filmu.

Snímka reaguje na čoraz častejšie prenikanie technologických inovácií do nášho súkromia. Čo ak sa systémy umelej inteligencie vymknú spod kontroly a začnú fungovať autonómne? V napínavom príbehu mladá dvojica získa od developerskej firmy vzorový dom v testovacej fáze vývoja. Muž je IT špecialista, ktorý pracuje na vývoji systému zabezpečenia pre svoj nový domov. Žena je sochárka, tvorí sochy z hliny a v dome trávi omnoho viac času. Onedlho sa ukáže, že v „hi-tech“ dome dvojica nebýva sama. Umelá inteligencia, ktorá dokáže byť dobrým sluhom, sa stane nebezpečným konkurentom, dôverným nepriateľom.

Tehotná Gabriela Marcinková na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Artf Film fest)

Viac o téme: Gabriela Marcinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu