Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krainová dráždila v priesvitnom od hlavy po päty: Pozrite, čo všetko jej bolo vidieť!

Simona Krainová Zobraziť galériu (12)
Simona Krainová

BEŠEŇOVÁ – Provokovala! V uplynulý víkend sa vo vodnom parku v Bešeňovej konala módna prehliadka Bešeňová fashion opening pri príležitosti otvorenia novej letnej sezóny. Na móle sa objavilo aj niekoľko známych tvárí. Hlavnou hviezdou večera však bola bezpochyby česká modelka Simona Krainová (45). A to nielen kvôli tomu, že zahájila módnu šou, ale aj vďaka svojmu dráždivému outfitu, ktorý sa nedal prehliadnuť.

Milovníci kúpania si cez víkend v Bešeňovej mali možnosť okrem bazénov vychutnať aj exkluzívnu módnu prehliadku. Tú úderom na gong v podvečerných hodinách otvorila česká modelka Simona Krainová, ktorá do srdca Liptova zavítala s celou svojou rodinou. Spoločnosť jej tak robil manžel, dvaja synovia i sestra, ktorí si vychutnali nielen množstvo bazénov, toboganov či sauny, ale aj večernú akciu, na ktorú sa patrične nahodila aj samotná blondína. A prítomní páni mohli oči na nej nechať.


Kalisovej exmanžel ukázal svoju pýchu: Wau, všetkým ženám vyrazil dych!


Simona totiž zvolila poriadne provokatívny outfit. Blúzka aj sukňa boli z transparentného materiálu, a tak jej presvitala bielizeň, ktorú mala pod oblečením. Čiernu čipkovanú podprsenku si všimol na akcii snáď každý. Mnohí páni doslova pri pohľade na krásku strácali dych. Niet sa čo čudovať, Krainová vyzerala naozaj božsky.

Rovnako tak priesvitný top zvolila aj v doobedňajších hodinách, keď ako jedna z trojice krstných rodičov uviedla do prevádzky nový saunový svet v aquaparku, a to hodením snehovej gule do sochy. Tentoraz si však obliekla športové tričko, spod ktorého jej presvitala čierna podprsenka. Ako sa zdá, Krainová aj v 45 rokoch rada provokuje. Pri pohľade na ňu však musíme uznať, že ona si to môže dovoliť. Veď posúďte sami. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu