Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Barmošová sa nezdá: V dráždivom outfite odhalila, čo obvykle skrýva!

Lucia Barmošová Zobraziť galériu (9)
Lucia Barmošová

BRATISLAVA – Padne vám sánka! Známu krásku Luciu Barmošovú (35) poznajú televízni diváci ako serióznu moderátorku jojkárskeho spravodajstva. Na obraze ju vidieť vždy nahodenú v elegantných kostýmoch či šatách. No v súkromí si vie blondínka obliecť aj oveľa odvážnejšie kúsky. Dôkazom je aj jej nedávna fotografia na sociálnej sieti, kde svojich fanúšikov ohúrila v poriadne dráždivom outfite.

Je sa rozhodne na čo pozerať! Moderátorka Lucia Barmošová je krásna žena, ktorá sa môže pochváliť aj dokonalou postavou. Hoci na obraze ju diváci môžu vidieť iba v decentných, elegantných outfitoch, v súkromí sa vie oveľa viac odhaliť. Dôkazom je aj jej najnovší záber na sociálnej sieti, na ktorom ukázala aj to, čo obvykle skrýva pod šatami. A to svoje krásne ploché bruško a štíhle dlhé nohy.

V krátkych rifľových nohaviciach a bielom tope nad pupok odhalila svoje dokonalé krivky, ktoré takto vystavila na obdiv. Týmto dráždivým sexi outfitom bezpochyby potešila nielen mnohých dovolenkárov na Malte, kde sa takto promenádovala, ale aj viacerých svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Treba povedať, že jej to takto nesmierne pristane. Veď posúďte sami! Fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Lucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu