Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najkrajšia slovenská riaditeľka úplne nahá v kúpeľni: Pohľad pre Bohov!

Karolína Chomisteková Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková (Zdroj: Jan Zemiar)

DUBAJ - Predviedla kompletne nahé telo! Najkrajšia slovenská riaditeľka Karolína Chomisteková (24) veľmi dobre vie, ako dostať mužov do varu. Za všetko hovorí aj jej najnovšia snímka z kúpeľne, na ktorej sa ukázala v plnej svojej kráse tak, ako ju Pán Boh stvoril. Nuž, páni, po tomto zábere asi len tak nezaspíte!

Tisícky fanúšikov Miss Slovensko 2013 a riaditeľky súťaže krásy Karolíny Chomistekovej musia byť cez leto v maximálnom vytržení. Jej oficiálny profil na Instagrame je totiž plný záberov v plavkách a úsporných outfitoch, v ktorých dokazuje, že právom patrí medzi najkrajšie ženy v našich končinách.


Najkrajšia riaditeľka na Slovensku iba v erotickej bielizni: Páni, po týchto záberoch ani nezaspíte!


A hoci sme už brunetku videli v rôznych horúcich pózach a modeloch, prekvapiť dokáže aj tak. Svedčí o tom jej najnovšia fotografia, prostredníctvom ktorej naservírovala všetkým svojim fanúšikom doslova pohľad pre Bohov.

Na odvážnej snímke Karolína pózuje v kúpeľni nahá s turbanom na hlave a svoje najväčšie prednosti si šikovne prekrýva len vlastnými rukami. Nuž, tak tomuto sa povie provokácia ako hrom!

Karolína Chomisteková zverejnila odvážny záber z kúpeľne, na ktorom predviedla svoje kompletne holé krivky.
Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková zverejnila odvážny záber z kúpeľne, na ktorom predviedla svoje kompletne holé krivky.  (Zdroj: Instagram)

Karolína si momentálne užíva relax v exotickom Dubaji. Z dovolenky posiela svojím fanúšikom jeden horúci záber za druhým.
Zobraziť galériu (5)
Karolína si momentálne užíva relax v exotickom Dubaji. Z dovolenky posiela svojím fanúšikom jeden horúci záber za druhým.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu