Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Energická Máziková sa nekašle: Poriadne naložila Kulymu... Ty prasa!

Eva Máziková a Mário Kuly Kollár Zobraziť galériu (7)
Eva Máziková a Mário Kuly Kollár

BRATISLAVA – Nedáva si servítku pred ústa! Speváčka Eva Máziková (68) je známa tým, že je nielen vždy veselá a bezprostredná, ale aj na rovinu povie, čo si myslí. A o tom sa na vlastnej koži presvedčil aj spevák Mário Kuly Kollár (46), ktorý v utorkovej humoristickej relácii Nikto nie je dokonalý vyrozprával pred kamerami nevšedný zážitok s Mázikovou. Tá mu totiž pri jednom z ich stretnutí poriadne naložila a bez okolkov ho vraj nazvala prasaťom. Dôvod?

V utorok večer televízia Joj odvysielala  humoristickú talk show Nikto nie je dokonalý, kde moderátori Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč  privítali opäť dvoch hostí. Tými boli moderátorka Iveta Malachovská a spevák Mário Kuly Kollár, ktorí okrem iného hádali počet správnych odpovedí na banálne otázky z ankety.

Popritom hovorili aj veselé príbehy zo svojho života. Pri jednej zo svojich historiek Malachovská spomenula aj speváčku Evu Mázikovú, s ktorou zažila nevšednú situáciu. Na to zareagoval ihneď aj Kuly a divákom tiež vyrozprával svoj zážitok s touto energickou a bezprostrednou speváčkou.

„Stretol som raz Evičku v šatni pri nejakom koncerte a naozaj je veľmi bezprostredná. V šatni so mnou bola aj moja manželka Lucia a Evka sa ma pýta: ’To je tvoja dcéra?‘ A ja že nie, to je moja manželka, zoznámte sa. A ona na mňa, že: ’Kuly, ty prasa!‘“ povedal so smiechom známy spevák, čím rozosmial množstvo divákov. Keďže jeho manželka Lucia je od neho o 20 rokov mladšia, tak niet divu, že to Evu Mázikovú prekvapilo a takto úprimne zareagovala. Ale ako sa hovorí, na veku nezáleží, hlavne, že sú spolu šťastní...

Mário Kully Kollár s manželkou Luciou
Zobraziť galériu (7)
Mário Kully Kollár s manželkou Luciou  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Eva MázikováMário Kuly Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu