Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto je ten ich luxus?! Známy herec prichytený pri nakupovaní FEJKOV!

Lukáš Pavlásek Zobraziť galériu (4)
Lukáš Pavlásek (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tak ten sa s tým nepára! Lukáš Pavlásek (31) je divadelný a televízny herec, ktorý je verejnosti známy aj vďaka svojim častým vylomeninám. Nemá problém pobehovať pred stovkami ľudí v ružových tangáčoch, či pokúšať sa dostať na Ples v opere bez toho, aby naň dostal pozvanie. Temperamentný umelec sa najnovšie postaral o ďalšiu poriadnu kauzu. Na dovolenke v exotickom Tunisku, kde bol na týždňovom sústredení s finalistkami Miss Carat Tuning, za lacné peniaze nakupoval fejky. Pozrite sa, ako to vyzeralo!

Lukáš zatúžil po košeli luxusnej značky, ktorej cena sa v autorizovaných butikoch pohybuje v stovkách eur. Ako to už však v dovolenkových destináciách býva zvykom, aj v Tunisku sa to obchodíkmi s lacnými napodobeninami len tak hemží. Pavlásek výhodnému nákupu za pár drobných nedokázal odolať a vybral sa po svoj vysnívaný kúsok.

Lukáš Pavlásek fejky
Hoci mu košeľa napokon nesadla, miestnu predavačku poriadne vyobracal. Tá svojho premotivovaného zákazníka miestami zjavne nezvládala, celý čas sa uchechtávala a občas si neveriacky skrývala hlavu do dlaní. Za nakupovanie fejkov a začiatočnícku angličtinu sa ale herec zjavne nehanbí. Vtipným videom sa pochválil na sociálnej sieti aj na svojom youtubovom kanáli, kde si sám zo seba takto uťahuje pravidelne. 

Hoci sa fanúšikovia na nakupovaní slovenského herca dobe bavia, ktovie, čo na tieto zábery povedia ďalšie známe celebrity. Tie sa totiž pri kontakte s napodobeninami prežehnávajú a svorne vyhlasujú, že niečo podobné by si v živote nekúpili. Nuž, ale kto vie... Možno takto naozaj nakupujú mnohé z nich, len sa tým verejne nechvália.

Viac o téme: Lukáš Pavlásek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu