Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vondráčková tak, ako ste ju ešte rozhodne nevideli: Fúha, toto by na ňu nikto nepovedal!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (5)
Helena Vondráčková

PRAHA - Neuveríte vlastným očiam! Legendárnu českú divu Helenu Vondráčkovú (70) dlhé roky vnímame ako decentnú dámu so zmyslom pre štýl a eleganciu. O to viac bola preto prekvapivejšia snímka, ktorú speváčka nedávno zverejnila na internete. Fúha, toto by na ňu rozhodne nikto nepovedal!

Česká spevácka hviezda Helena Vondráčková je na výslní už od polovice 60-tych rokov. Má za sebou niekoľko medzinárodne úspešných projektov, na konte množstvo významných hudobných ocenení a na vrchole popularity sa drží dodnes.

Blondínka sa pre mnohých fanúšikov stala doslova ikonou a mnohí ju obdivujú nielen pre jej fenomenálny talent, ale aj tip-top výzor, ktorým sa pri každej možnej príležitosti prezentuje. O to vzácnejšia bola preto fotografia, ktorú nedávno zverejnila na svojom oficiálnom profile na internete.

Ide o záber z istého futbalového stretnutia, ktoré si umelkyňa vychutnávala doslova na plný plyn. Nuž, veď pozrite, pri takejto „aktivite“ ste speváčku, ktorá je podľa všetkého aj veľkou fanúšičkou športu, ešte rozhodne nevideli!

Populárnu divu si budete môcť  už čoskoro vychutnať aj u nás na Slovensku. Organizuje totiž letné koncertové turné v Nových Zámkoch, Galante, Trnave a na záver sa predstaví aj v Košiciach. Lístky na podujatie si môžete zakúpiť na predpredaj.sk »

Viac o téme: Helena Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu