Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bolestný rozvod Šimkovičovej: Hádky kvôli deťom... Súd ich nerozviedol!

Martina Šimkovičová Zobraziť galériu (7)
Martina Šimkovičová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Nedohodli sa! Bývala markizácka moderátorka a poslankyňa Martina Šimkovičová (43) žila s manželom Igorom (46) spolu 13 rokov, z toho posledné dva prežívali krízu. Hoci majú spolu dve deti, Marka (15) a Sofiu (4), ani tie nedokázali zachrániť ich manželstvo a včera doobeda sa stretli na súde, kde prebiehalo ich prvé rozvodové pojednávanie. To sa však nezaobišlo bez rozbúrených emócií. Sudkyňa ich ale nakoniec nerozviedla. Dôvod?

Politička Martina Šimkovičová, ktorá v minulosti patrila k obľúbeným markizáckym tváram, prežíva náročné obdobie. S podnikateľom Igorom Šimkovičom im totiž po 13 rokoch stroskotalo manželstvo. Keďže problémy v ich vzťahu pretrvávali už  zhruba dva roky, čo známa blondínka verejne priznala, nakoniec sa im manželstvo zachrániť nepodarilo a podnikateľ podal žiadosť o rozvod. Hoci sa obaja v stredu objavili na súde v bratislavskej Dúbravke, nakoniec ich sudkyňa nerozviedla.

Dôvodom je nielen spoločný majetok, ktorý počas manželstva nadobudli, ale aj ich dve maloleté deti -Marko a Sofia. „Pojednávanie bolo odročené. Nedohodli sme sa na deťoch. Manželka žiadala výživné 1300 eur - 800 eur na syna a 500 eur na dcéru. Nepáči sa mi však, že chce obe deti do vlastnej opatery. S tým nesúhlasím. Ja žiadam striedavú starostlivosť - týždeň, týždeň,“ povedal Novému Času Šimkovičovej manžel Igor.

My sme oslovili aj pani poslankyňu, tá sa však k svojmu súkromiu nechcela vyjadrovať. „Prepáčte, ale nikdy som o svojom súkromí nehovorila a iste chápete, že toto je viac ako citlivá téma, o ktorej nemám prečo hovoriť. Sú ťažké chvíle v živote, ktoré nečakáte a musíte nimi prejsť,“ povedala topkám blondínka, ktorú ďalšie rozvodové pojednávanie čaká až v septembri. Snáď sa manželia, už len kvôli ich spoločným deťom, nakoniec dohodnú tak, aby boli spokojní obaja. 

Viac o téme: Martina Šimkovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu