Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Martina Schindlerová po 14 rokoch opäť na obrazovkách: Takto sa zmenila!

Martina Schindlerová Zobraziť galériu (11)
Martina Schindlerová (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - So životom v ústraní je koniec! Ubehlo neuveriteľných 14 rokov, odkedy Martina Schindlerová (29) bojovala o víťazstvo v prvej sérii populárnej speváckej šou Slovensko hľadá Superstar. Po skončení súťaže do roku 2008 randila s o 15 rokov starším Branislavom Záhradníkom, ktorý bol vtedajším členom vedenia STV. Štvorročný vzťah sa však napokon nečakane skončil a po Martine akoby sa zľahla zem.

Nové informácie o živote speváčky sa na verejnosť dostali až v roku 2012, keď sa s tehotenským bruškom vydala za vplyvného podnikateľa Kamila. Tomu na svet napokon priviedla dvoch spoločných potomkov – dcérku Martinku a synčeka Kamilka. Po svadbe sa Martina opäť stiahla do ústrania a získať akékoľvek informácie o jej živote bolo takmer nemožné.

Nič o nej nevedeli bývalí kolegovia zo Superstar, niekdajší priatelia a na slovo skúpy bol i jej otec, ktorý kedysi o svojej dcére poskytoval vyjadrenia viac než ochotne. Nedávno sa však začalo šuškať, že rodinná idylka speváčky sa chýli ku koncu. Podľa portálu fakt24 sa v Schindlerovej domácnosti aktívne skloňuje slovo rozvod a podľa uvedeného zdroja už rodina žije oddelene.

Martina Schindlerová sa po rokoch ukázala pred kamerami.
Zobraziť galériu (11)
Martina Schindlerová sa po rokoch ukázala pred kamerami.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Martina zmenila farbu vlasov a výrazne pochudla.
Zobraziť galériu (11)
Martina zmenila farbu vlasov a výrazne pochudla.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hoci tieto informácie nikto oficiálne nepotvrdil, zdá sa že Martina naozaj začína nový život. Po rokoch hier na skrývačku sa totiž dnes prvýkrát objaví na televíznych obrazovkách. Spolu s niekdajšími kolegami zo Superstar prijala pozvanie do markizáckej Chart show, kde si spoločne zaspievali niekdajší hit „Kým vieš snívať“.

Z fotografií, ktoré nám televízia poskytla, je zrejmé, že speváčka prešla obrovskou zmenou. Po ohnivo červených vlasoch už nie je ani stopky a zmizli aj jej typické ženské krivky. Brunetka výrazne schudla, čo vidno najmä na jej kostnatých ramenách, tenkých nohách a úzkom páse. V tvári však neustále pôsobí dievčensky ako kedysi a počas nakrúcania sa veselo usmievala. Je teda otázne, či je za úbytkom váhy stres z údajného rozvodu alebo ide len o zmenu životného štýlu.

Dievčenské črty tváre a príjemný úsmev zostali Martine dodnes.
Zobraziť galériu (11)
Dievčenské črty tváre a príjemný úsmev zostali Martine dodnes.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Martina Schindlerová po 14
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nevedno, či sa Schindlerová odteraz bude na verejnosti objavovať častejšie alebo sa spoločne so svojimi dvomi deťmi opäť stiahne do úzadia. Hoci sa odhodlala po rokoch postaviť pred kamery, vyjadrovať sa o súkromí zjavne nechce. Na Adelinu otázku, ako sa má, s úsmevom odpovedala stručným dobre a výrazom, akoby sa nechumelilo. Ako to teda s kedysi šikovnou speváčkou dopadne v budúcnosti a či z nej skutočne bude rozvedená matka, zrejme ukáže len čas.

Viac o téme: Chart showMartina Schindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu