Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Gregorovú by mohol jej mladý žrebec pokojne aj živiť: Aha, koľko zarába!

Hana Gregorová a Ondřej Koptík Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová a Ondřej Koptík

PRAHA - Tomu sa povie zárobok! Ondřej Koptík (33) je po tom, čo ho Hana Gregorová (65) opäť zobrala na milosť, doslova ako znovuzrodený. Podstúpil šesťtýždňovú liečbu zo závislosti od drog, znormalizoval svoje správanie, herečke sa za všetko verejne ospravedlnil a našiel si dokonca aj prácu, v ktorej si zarába doslova ako kráľ. Fúha, tak toto už áno!

Nie je to tak dávno, čo Ondřej Koptík urobil Hane Gregorovej hotové peklo na zemi. No aj napriek medzinárodnej blamáži, ktorú jej uštedril, sa brunetka v uplynulých týždňoch k nemu prekvapivo vrátila a všetko mu odpustila.


Šokujúce slová Gregorovej: Pre TOTO sa vrátila ku škandalóznemu Koptíkovi!


Nuž a druhú šancu si Ondřej, zdá sa, nenechá len tak ujsť pomedzi prsty. Podrobil sa totiž protidrogovému liečeniu, začal sekať dobrotu a dokonca si našiel prácu, v ktorej zarába toľko, že s jeho aktuálnym honorárom len ťažko dedukovať, či je s herečkou práve kvôli peniazom.

„Ako taxikár má pokojne šesťdesiat až sedemdesiat tisíc českých mesačne,“ prezradil pre extra.cz zdroj z okolia dvojice. Ten zároveň dodal, že Hanin o tridsať rokov mladší žrebec je pracovne až tak premotivovaný, že by svojím finančným obnosom dokázal uživiť aj samotnú herečku: „Síce sa dosť najazdí, ale peniaze má a Gregorovej sa páči, že je sebestačný.“

Gregorovej o 30 rokov mladší milenec - Ondřej Koptík si aktuálne zarába ako vodič taxislužby. Jeho plat sa podľa medializovaných informácií pohybuje okolo 70-tisíc českých korún.
Zobraziť galériu (5)
Gregorovej o 30 rokov mladší milenec - Ondřej Koptík si aktuálne zarába ako vodič taxislužby. Jeho plat sa podľa medializovaných informácií pohybuje okolo 70-tisíc českých korún.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Hana GregorováOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu