Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tajomstvo slovenskej milionárskej rodiny nabralo veľké rozmery: Už sa im to nepodarí skrývať!

Petra Ficová a Matin Rehák Zobraziť galériu (5)
Petra Ficová a Matin Rehák (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Skrývačke je koniec! V pondelok večer sa v priestoroch historickej budovy Slovenského národného divadla odovzdávali prestížne ocenenia Slovenka roka. Tam už tradične nemohla chýbať ani celebritná fotografka Petra Ficová (32). A zvodná plavovláska, ktorá je nevestou veľkopodnikateľa Ladislava Reháka (63), hneď pri príchode šokovala všetkých prítomných. Verejne totiž prezradila niečo, čo doteraz držala v tajnosti.

Hoci Petra do divadla prišla vo voľných dlhých šatách, nedalo sa prehliadnuť, že spod oblečenia jej vykúka tehotenské bruško. Hoci sa fotografka doteraz verejne nepochválila, že už onedlho sa stane dvojnásobnou mamičkou, bez problémov nášmu fotografovi zapózovala. „Áno, budeme mať bábätko. Momentálne som v piatom mesiaci a narodiť by sa malo v októbri,“ povedala nám fotografka, keď sme ju neskôr oslovili.

Petra Ficová sa už onedlho stane dvojnásobnou mamičkou. V októbri svojmu partnerovi privedie na svet druhú dcérku.
Zobraziť galériu (5)
Petra Ficová sa už onedlho stane dvojnásobnou mamičkou. V októbri svojmu partnerovi privedie na svet druhú dcérku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Tajomstvo slovenskej milionárskej rodiny
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako nám prezradila, dieťatko bolo plánované, a tak sa radostnú správu dozvedeli prakticky okamžite. „Vedeli sme to hneď, keďže sme to kontrolovali. Bude to dievčatko, Dorotka. Takže Johanka bude mať parťáčku, veľmi sa z toho tešíme,“ neskrývala obrovskú radosť krásna fotografka, ktorá teda svojmu partnerovi právnikovi Martinovi Rehákovi už onedlho privedie na svet druhého spoločného potomka. Šťastnej rodinke k prírastku srdečne gratulujeme!

Slovenka roka (najvšeobecnejšie všeobecne-atmosférické video bez atmošky)

Viac o téme: Petra FicováMartin Rehák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu