Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markizáčka s kolegom: Najskôr tajná svadba a teraz... Je tehotná!

Kristína Pírová Zobraziť galériu (7)
Kristína Pírová

BRATISLAVA - Prezradila tajomstvo! Mladá herečka Kristína Pírová (28), ktorú diváci poznajú z obľúbeného markizáckeho seriálu Susedia ako dcéru Zuzany a Františka Stromokocúrovcov, sa nedávno tajne vydala. Za manžela si zobrala kolegu zo štábu – technika kamery Matúša Baranca. V týchto dňoch sa prevalilo, že dvojica už vtedy skrývala sladké tajomstvo. Herečka je totiž tehotná.

Mladá sympatická herečka Kristína Barancová Pírová, ktorá sa v seriáli Susedia prvý raz objavila, keď mala 17 rokov, medzičasom vyrástla. Diváci ju môžu sledovať aj v nových častiach, kde je z nej zrelá, extravagantná a nezávislá žena. Darí sa jej však nielen v práci, ale aj v súkromí.

Nedávno sme vás informovali, že sa tajne vydala za kolegu zo štábu – technika kamery Matúša Baranca. „S mojím mužom sme spolu krátko, ale vedeli sme, že sme tu pre seba. Mali sme malú svadbu, len pre najbližších v Devínskej Novej Vsi,“ priznala vtedy topkám Kristína.

Kristína Pírová sa vydala za kolegu.
Zobraziť galériu (7)
Kristína Pírová sa vydala za kolegu.

V aktuálnej epizóde Susedov ale mohli byť diváci svedkom ďalšej nečakanej správy. František so Zuzanou sa totiž dozvedeli, že ich jediná dcéra Milka je tehotná. A táto šokujúca informácia sa do scenára nedostala náhodou. Jej predstaviteľka je tehotná aj v skutočnosti, o čom ako prvý informoval web tvnoviny.sk. A tehotenstvo topkám potvrdila aj samotná herečka.

Zisťovali sme, v ktorom mesiaci tehotenstva plavovláska je a či už vedia aj to, či budú mať chlapca alebo dievčatko. „Na bábätko sa veľmi tešíme. Som v druhom trimestri a čo to bude, ešte nevieme,“ odvetila nám Pírová. Budúcim rodičom gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravia.

Viac o téme: SusediaKristína Pírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu