Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Plastiková nádhera z Jojky šokuje: Zbavila sa umeliny a... Wau, konečne vyzerá normálne!

Simona Butinová Zobraziť galériu (7)
Simona Butinová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - To je ale zmena! Simona Butinová (26) je verejnosti známa najmä z jojkárskej šou Take me out a účinkovala i v niekoľkých častiach populárnych Nákupných maniačok. Práve tam si naposledy zlízla ostrú kritiku na adresu svojej najväčšej pýchy - nadpojených vlasov. Extravagantná šelmička sa však už onedlho stane novopečenou mamičkou a zdá sa, že materinské pudy v nej pomaly, ale isto prebúdzajú aj istú sebareflexiu. Preumelkovaný vzhľad sa u nej totiž pomaličky stáva minulosťou!

Simona sa totiž zbavila svojich predĺžených vlasov. Čierne chemlóny, za ktoré sa jej vysmievali aj v Maniačkach, vymenila za šmrncovný krátky zostrih. Zmenou účesu sa pochválila aj na sociálnej sieti, kde sa viacerí fanúšikovia zhodli, že tmavý long bob jej mimoriadne pristane a vyzerá omnoho lepšie.

Krátky účes Simonu Butinovú poriadne zmenil.
Zobraziť galériu (7)
Krátky účes Simonu Butinovú poriadne zmenil.  (Zdroj: Facebook S.B.)

Brunetka sa už čoskoro stane mamičkou.
Zobraziť galériu (7)
Brunetka sa už čoskoro stane mamičkou.  (Zdroj: Facebook S.B.)

Je možné, že s prichádzajúcim bábätkom si sexica začala uvedomovať, že výzor vyplastikovanej bábiky nie je to pravé orechové. Je totiž všeobecne známe, že pred tým, ako absolvovala niekoľko plastických operácií, bola Butinová krásna žena. A ak by sa postupne začala zriekať všetkých svojich vylepšení, možno by sa ňou mohla stať opäť.  

Viac o téme: Simona ButinováTake me out
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu