Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Namiesto svadby rozchod: Známeho komika z Partičky opustila partnerka!

Známy komik z Partičky dostal kopačky. Zobraziť galériu (6)
Známy komik z Partičky dostal kopačky. (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Dostal kopačky! Známemu komikovi z Partičky Richardovi Genzerovi (51), ktorý bol šesť rokov vo vzťahu so snúbenicou Markétou Jiránkovou (42), ostali v týchto dňoch len oči pre plač. Po nekonečných nezhodách a častých hádkach sa totiž blondínka rozhodla pre nekompromisné rozhodnutie a ich vzťah definitívne ukončila.

Richard Genzer je v Čechách neodmysliteľnou súčasťou obľúbenej šou Partička. Niekoľkokrát sa medzi improvizačnými zabávačmi dokonca objavil aj u nás na Slovensku. Komikovi, ktorý neberie nič príliš vážne a dokáže si urobiť srandu takmer v každej situácii, však v týchto dňoch až tak do smiechu nebolo.

Opustila ho totiž jeho partnerka Markéta, ktorú pred viac ako rokom požiadal o ruku. Ich vzťah síce nikdy nebol ideálny a dvojica si dokonca prešla aj niekoľkými krízami, no definitívny koniec nastal až teraz. K razantnému kroku sa vraj odhodlala jeho bývalá snúbenica. „Áno, rozišli sa, ale ani jeden to nechce komentovať,“ potvrdil túto informáciu pre Blesk.cz blízky zdroj z ich okolia.

Markéta Jiránková sa rozhodla vzťah s komikom Richardom Genzerom raz a navždy ukončiť.
Zobraziť galériu (6)
Markéta Jiránková sa rozhodla vzťah s komikom Richardom Genzerom raz a navždy ukončiť.  (Zdroj: Profimedia)

Perličkou je, že práve pre 42-ročnú blondínku opustil Richard pred šiestimi rokmi svoju ešte stále zákonitú manželku Lindu, s ktorou má dcéru Viktóriu a syna Matyáša. Nuž a nevyšlo to... 

Zabávač Richard Genzer s manželkou Lindou, ktorú pred šiestimi rokmi opustil práve pre 42-ročnú Markétu.
Zobraziť galériu (6)
Zabávač Richard Genzer s manželkou Lindou, ktorú pred šiestimi rokmi opustil práve pre 42-ročnú Markétu.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: PartičkaRichard Genzer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu