Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mečiar ukázal svoju druhú manželku: Takto to medzi nimi iskrí!

Ján Mečiar Zobraziť galériu (8)
Ján Mečiar

BRATISLAVA - Bozky a zaľúbené pohľady! Moderátor jojkárskeho spravodajstva Ján Mečiar (47) do spoločnosti často nechodí. Tento týždeň však spravil výnimku a objavil sa jojkárskej akcie v známej vyhliadkovej veži UFO. Priviedol aj svoju druhú manželku Janu (52), ktorú verejnosti až tak dobre nepozná. Manželia prekvapili prítomných bozkami a bolo vidieť, že to medzi nimi stále iskrí!

Zrejme mnohí nevedia, ale známy moderátor jojkárskeho spravodajstva Ján Mečiar je už druhýkrát ženatý. Pred viac ako 13 rokmi sa rozviedol s prvou manželkou, s ktorou má tri deti, 19-ročného Adama, 15-ročnú Veroniku a 14-ročného Marka. V čase rozvodu však začal randiť s Jankou, ktorú už roky poznal z akcií, ktoré ona organizovala a on moderoval. Brali sa, keď mala Janka 40 rokov, po roku randenia. Hoci sa snažili aj o spoločné dieťa, nakoniec im dopriate nebolo.

Napriek tomu sú šťastní a užívajú si jeden druhého, čo bolo vidieť aj na nedávnej akcii v bratislavskom UFE, kde si manželia neustále prejavovali nežnosti a rozdávali bozky. Bolo vidieť, že aj po rokoch to medzi nimi iskrí. Spolu si dokonca vyskúšali aj adrenalínovú atrakciu - skywalk.

O moderátorovi je známe, že je športovec a rád behá, no nik nečakal, že pod sakom skrýva takú vyšportovanú postavu, ktorú v ten deň v obtiahnutom tričku predviedol. Hoci je jeho manželka od neho o 5 rokov staršia, ani ona sa zjavne nebráni športovým aktivitám a tiež si vyskúšala túto adrenalínovú záležitosť. Fotografie manželov si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

UFO - Skywalk s celebritami

Viac o téme: Ján Mečiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu