Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladá herečka Havranová opäť prekvapila: Po ultrarýchlej svadbe ďalšia obrovská zmena v živote!

Mária Havranová Zobraziť galériu (5)
Mária Havranová (Zdroj: Instagram M.H.)

BRATISLAVA - Všetko je už čierne na bielom! Herečka Mária Havranová (23), ktorá momentálne hviezdi v seriáli Oteckovia, nedávno prekvapila svadbou po pár mesiacoch známosti. A nasledovali ďalšie zmeny v jej živote.

Koncom apríla si mladá herečka Mária Havranová pripravila pre svojich fanúšikov obrovské prekvapenie. Všetkých totiž šokovala svojou bleskurýchlou svadbou s vypracovaným športovcom Adriánom Bartalosom, s ktorým randila len zopár mesiacov.


Vieme prví! Mladá herečka Mary Havranová sa vydala: Svadba po pár mesiacoch randenia!


Sobáš, ktorého sa zúčastnilo asi 30 hostí, sa konal neďaleko Nového mesta nad Váhom a hoci je brunetka celkom aktívna aj na svojich profiloch na internete, v tomto prípade zostala zdržanlivá a diskrétna. Na jej profiloch sa dokonca neobjavili ani žiadne svadobné fotografie, videá, či informácie, ktoré by jej veľký deň D nejakým spôsobom dokumentovali. Teda aspoň doposiaľ.

Keďže v jej živote nastal obrovský zvrat, dôsledkom bola logicky aj zmena jej dievčenského mena Havranová na priezvisko Bartalos. Hoci herečky a iné umelkyne si často nechávajú rodné meno, Mária sa teraz už aj na sociálnych sieťach oficiálne hlási k svojmu novopečenému manželovi. Hoci ešte pred pár dňami používala na Instagrame prezývku mary_raven, aj tá je už minulosťou... 

Mária si zmenila dievčenské meno na priezvisko Bartalos. Táto informácia už svieti aj na jej Instagrame.
Zobraziť galériu (5)
Mária si zmenila dievčenské meno na priezvisko Bartalos. Táto informácia už svieti aj na jej Instagrame.  (Zdroj: Instagram M.H.)

Viac o téme: Mária Havranová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu