Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovská zmena v pravidlách SuperStar: Drsná facka pre súťažiacich!

Finále SuperStar bude nekompromisné. Zobraziť galériu (5)
Finále SuperStar bude nekompromisné. (Zdroj: Tv Markíza, Tv Nova)

BRATISLAVA - Ide do tuhého! Desiatich finalistov SuperStar 2018 čaká v honbe za titulom rýchla a poriadne drsná cesta. Tento ročník totiž so sebou priniesol obrovské zmeny v pravidlách, ktoré budú spočívať v nekompromisných vyraďovačkách. V praxi to bude vyzerať takto!

Uplynulú nedeľu sme spoznali kompletnú zostavu súťažiacich, ktorí postúpili do veľkého finále populárnej speváckej šou. Jednotlivé kolá však po novom budú rýchle a nekompromisné. Na včerajšej SuperStar párty v Prahe sme sa totiž dozvedeli, že v pravidlách nastala obrovská zmena.

Podstatným rozdielom bude to, že tento ročník bude pozostávať len z 5-tich prenosov – vrátane rozhodujúceho superfinále. To znamená, že každý týždeň budú vypadávať až dvaja súťažiaci s najmenším počtom hlasov – a to bez ohľadu na národnosť.

Celé to bude teda vyzerať asi takto: Po prvom finále zostáva 8 súťažiacich, po druhom 6, po treťom už len štyria odhodlanci, vo štvrtom kole vypadne jeden spevák alebo speváčka a do superfinále, v ktorom sa dozvieme meno absolútneho víťaza, postupujú traja najlepší.

O osude spevákov – a teda aj o tom, kto sa stane novou Česko-Slovenskou SuperStar, rozhodnú televízni diváci prostredníctvom SMS hlasovania. Štvorica porotcov už bude mať len takzvaný poradný hlas.

Finálová zostava dievčat SuperStar 2018.
Zobraziť galériu (5)
Finálová zostava dievčat SuperStar 2018.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Pätica chalanov, ktorí zabojujú o vysnívaný titul SuperStar 2018.
Zobraziť galériu (5)
Pätica chalanov, ktorí zabojujú o vysnívaný titul SuperStar 2018.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: SuperStar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu