Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prerobená blondína zo Superstar: Ďalšia plastika... Tam DOLE!

Eva Feuereislová Zobraziť galériu (4)
Eva Feuereislová (Zdroj: Foto: Facebook E.F.)

BRATISLAVA – Nevie, čo od dobroty?! Pri pohľade na niektoré známe tváre sa človeku rozum zastavuje. Mnohé ženy sa plastickými operáciami zmenia doslova na monštrum. Príkladom je aj česká hviezdička Eva Feuereislová (26), ktorá sa v minulosti objavila aj na kastingu do SuperStar či v českých VyVolených. Po extrémne zväčšených prsiach a napichaných perách sa nechá opäť „vylepšiť“. A to priamo tam DOLE!

Čaru plastických operácií a rôznych vylepšení podľahli už mnohé celebrity. Pri pohľade na niektoré z nich sa dokonca zdá, že už začínajú strácať akúkoľvek mieru či zdravý úsudok. To je prípad aj českej hviezdičky Evy Feuereislovej , ktorá plastické operácie miluje a už podstúpila mnohé vylepšenia.

Má predĺžené vlasy, umelé nechty a riasy, podstúpila korekciu nosa, nechala si zväčšiť pery pomocou implantátu, odsať tuk, nechala sa napichať botoxom a pozornosť púta aj svojím nadštandardne napumpovaným poprsím, ktoré si dala už dvakrát zväčšiť. „Nechcem sa nikomu podobať, ale mením sa zo škaredej dievky na krajšiu. Asi zo mňa nebude Miss, ale pracujem na sebe,” uviedla Eva pre super.cz

Vo vylepšovaní svojho tela však vôbec nekončí, práve naopak. „Čaká ma tuning spodnej časti tela, nechám si urobiť liposukciu a podstúpim labioplastiku, čo je plastika pyskov," prehovorila o plánovanej estetickej operácii intímnych ženských partií pre spomínaný český portál Eva. Tá sa však už nehodlá presadzovať v šoubiznise, ako by mnohí zrejme očakávali, ale živí sa predajom inzercie. „Trošku sa stránim verejných akcií a večierkov. Čo tam? Radšej pracujem sama na sebe,” dodáva Eva Feuereislová.

 

Viac o téme: SuperStarEva Feuereislová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu