Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Škandalózna Vajdová po problémoch so zákonom: Protialkoholické liečenie?!

Petra Vajdová má za sebou búrlivé životné obdobie. Zobraziť galériu (5)
Petra Vajdová má za sebou búrlivé životné obdobie. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PEZINOK - Petra Vajdová (33) má za sebou viac než búrlivé životné obdobie. V druhej polovici roka 2017 si toho prežila naozaj dosť - najprv ju muži zákona chytili pod vplyvom alkoholu za volantom. A keď už sa zdalo, že svoje meno pred Slovákmi očistila, prišla ďalšia chyba. Herečka sa preto aktuálne vraj rozhodla pre zásadný krok. Podľa medializovaných informácií sa má nachádzať na protialkoholickom liečení!

Minuloročné pôsobenie Petry Vajdovej v tanečnej šou Let's Dance poznačilo hneď niekoľko nepríjemností. Ešte pred samotným začiatkom projektu ju muži zákona chytili za volantom s 2,4 promile alkoholu v krvi. 


Hviezda Búrlivého vína: Ožratá za volantom?!


A keď už to vyzeralo tak, že jej Slováci tento prešľap odpustili, prišiel z jej strany ďalší kiks. Po tom, ako si počas generálky natrhla svalový úpon a skončila v nemocnici, jej konanie nebolo práve najšťastnejšie. Predstavenie, na ktoré si diváci kupovali lístky niekoľko mesiacov dopredu, totiž zrušila. No o deň neskôr sa už postavila na tanečný parket markizáckej šou a odtancovala nacvičenú choreografiu. 

Po veľkej kritike z projektu napokon odstúpila a vídať ju nebolo už ani v Slovenskom národnom divadle. Z verejného pôsobenia sa úplne stiahla. Internetový portál Fakt 24 však dnes prišiel s úplne novými a poriadne šokujúcimi informáciami o známej slovenskej herečke. Podľa ich zdroja sa totiž údajne nachádza v Pezinku na protialkoholickom liečení. 

„Je v nemocnici Philippa Pinela v Pezinku. Išla tam dobrovoľne, aby sa zbavila problémov, ktoré jej narobil alkohol v poslednom období. Nikto o tom veľmi nevedel, nechcela po minuloročných problémoch na seba pútať pozornosť,“ prezradil portálu zdroj z okolia herečky. Autor článku sa tiež snažil Petru osloviť, no na svojom telefónnom čísle nebola dostupná. 

Viac o téme: Petra Vajdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu