Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najstaršia slovenská herečka (90) mladým vytrela zrak: V spoločnosti so štýlovou kabelkou za stovky eur!

Marína Kráľovičová Zobraziť galériu (21)
Marína Kráľovičová

BRATISLAVA – Ohúrila outfitom! Herecká legenda Mária Kráľovičová, známa aj ako Marína, už o mesiac oslávi 91. rokov, no na svoj vek rozhodne nevyzerá. Čiperná a svieža umelkyňa, ktorá môže byť vzorom omnoho mladším ženám, ohúrila vo štvrtok večer v spoločnosti všetkých prítomných hostí nielen svojou pozitívnou energiou, ale aj výzorom a štýlovým outfitom.

Hanečka, prehliadka - aftermovie

Marína Kraľovičová patrí medzi naše herecké skvosty. Jej talent i čipernosť obdivujú jej kolegovia i diváci. Vo štvrtok večer sa na prekvapenie mnohých objavila aj na módnej prehliadke Borisa Hanečku, ktorý sa spojil i istou slovenskou módnou značkou a predstavil svoje modely pre verejnosť.

Prehliadka sa herečke páčila a božská dôchodkyňa ukázala, že aj vo svojom veku má cit pre módu a vie byť šmrncovná a cool, čo dokázala svojím večerným outfitom. Ten pozostával z béžovej blúzky, ktorú doplnila tmavou Á-čkovou sukňou pod kolená s výrazným kvetinovým vzorom, ktorý je aktuálne veľmi trendy, a k tomu zladila  topánky i kabelku. 

Najstaršia slovenská herečka prišla do spoločnosti so značkovou kabelkou Michael Kors, ktorá stojí približne 300 eur. Týmto módnym doplnkom vytrela zrak mnohým mladým návštevníkom, ktorí túto značku s obľubou nosia. Legenda medzi herečkami bola aj skvelo učesaná a doslova žiarila na všetky strany. Veď pozrite sami, fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Marína KráľovičováBoris Hanačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu