Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúci rozchod v slovenskom šoubiznise: KONIEC po 7 rokoch vzťahu!

Slovenský spevák a jeho partnerka sa rozišli. Zobraziť galériu (5)
Slovenský spevák a jeho partnerka sa rozišli.

BRATISLAVA - Fíha, tak toto nečakal snáď nikto. Hoci sa v poslednej dobe s celebritnými rozchodmi akoby roztrhlo vrece, to, že si dala zbohom jedna z najstabilnejších dvojíc slovenského šoubiznisu, je naozaj veľkým prekvapením. Samuel Tomeček (31) dnes oznámil, že s priateľkou Kristínou definitívne skončil.

Spevák a jeho partnerka Kristína sa rozišli po siedmich rokoch. Dôvod konca vzťahu, ktorý vyzeral ideálne, ozrejmil Tomeček na sociálnej sieti. „Obaja máme iné priority v živote a už sa nedali naďalej vzájomne skĺbiť. Veľa sme sa od seba naučili, boli sme spolu vždy v dobrom aj zlom, vždy sme sa po hádke pomerili a opäť sa tešili na náš spoločný čas. Nanešťastie, keď sme spolu začínali, chodili sme ešte obaja do školy a predsa len sme videli život inak ako dnes. Necítili sme sa spolu už nejakú dobu šťastní, a preto sme sa rozhodli náš vzťah ukončiť,“ napísal otvorene.

 

Ahojte priatelia, kamaráti, fanúšikovia. Ako sa hovorí, po siedmich rokoch vo vzťahu vraj prichádza zlom. Buď svadba, zásnuby, alebo rozchod. Pre mňa a Kristy, žiaľ, nastala tá posledná možnosť. Máme sa stále veľmi radi, zažili sme spolu za ten čas veľmi veľa a okrem lásky nás spája hudba. Pracovne spolu zostávame, pretože za tých sedem rokov sa nám toho podarilo veľa vybudovať a bola by škoda, keby sme teraz všetko zahodili. Funguje nám to spolu už dlho a veríme, že to tak aj ostane. Keď sme spolu začínali, bolo to najprv o práci, ale nakoniec z toho za krátky čas vznikla veľká láska, ktorá trvala takmer sedem rokov. A trvá stále. Niekedy však iba láska nestačí. Obaja máme iné priority v živote a už sa nedali naďalej vzájomne skĺbiť. Veľa sme sa od seba naučili, boli sme spolu vždy v dobrom aj zlom, vždy sme sa po hádke pomerili a opäť sa tešili na náš spoločný čas. Nanešťastie, keď sme spolu začínali, chodili sme ešte obaja do školy a predsalen sme videli život inak ako dnes. Necítili sme sa spolu už nejakú dobu šťastní a preto sme sa rozhodli náš vzťah ukončiť. Obaja si prajeme len to najlepšie, zostávame stále veľmi blízkymi priateľmi, veríme, že obaja nájdeme to, čo nám obom vo vzťahu chýbalo a dokážeme byť opäť šťastní. Kristy, ďakujem ti za všetko..pre mňa zostaneš už navždy veľmi hlboko v mojom srdci. Veríme, že pochopíte, že sa nechceme viac k nášmu vzťahu verejne vyjadrovať, pretože je to pre nás čerstvé a samozrejme nie ľahké. Ďakujeme. #laska #stastie #priatelstvo #hudba

Príspevok, ktorý zdieľa slovak singer, musician (@samueltomecek),

Aj napriek rozchodu však dvojica plánuje zostať v kontakte. Kristína je totiž už nejaký ten rok Samovou manažérkou a po pracovnej stránke im to údajne stále klape. „Pracovne spolu zostávame, pretože za tých sedem rokov sa nám toho podarilo veľa vybudovať a bola by škoda, keby sme teraz všetko zahodili. Funguje nám to spolu už dlho a veríme, že to tak aj ostane,“ uviedol Samo, ktorý svoju – teraz už bývalú – partnerku zbalil práve po tom, ako s ňou začal pracovať.

Hoci ich vzťah patril k tým, ktoré vyzerali naozaj ideálne a okolie očakávalo, že onedlho príde svadba, nakoniec sa stal presný opak. Talentovaný hudobník však určite nezostane sám dlho. Predsa len má množstvo fanúšičiek, ktoré si po tejto správe môžu začať robiť nádeje.

Viac o téme: Samuel Tomeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu