Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Peštovej šteklivá foto: Odhalila sa a ukazovala podprsenku!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (5)
Daniela Peštová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Pohľad za všetko! Jedna z najkrajších žien Česka a Slovenska - Daniela Peštová (47) sa včera na Instagrame pochválila snímkou, ktorá mnohým pánom poriadne rozvírila hladinu ich fantázie. Kráska sa totiž predviedla vo svojej naozaj netradičnej polohe, odhalila sa a všetkým ukázala svoju podprsenku!

Daniela Peštová je typ ženy, ktorej skutočný vek by tipoval naozaj len málokto. Blondínka je totiž pri každej príležitosti priam neodolateľná a svojím štýlom či výzorom aj vo svojich 47-mich rokoch stále hravo schová do vrecka aj omnoho mladšie kolegyne.

Inak to nebolo ani počas jej bohatej modelingovej kariéry, kedy ju mnohí označovali za jednu z najsexi žien Česko-Slovenska. Za všetko hovorí aj jej retro snímka, ktorú včera zdieľala na svojom profile na Instagrame.

Najpozoruhodnejším na tom celom je, že sa Daniela predviedla v podobe, na akú nie sme u nej príliš zvyknutí. Na staršej fotografii totiž kráska pózuje len v bielom župane, ktorý si zmyselne odkrýva a ukazuje svoju podprsenku. Nuž, veď pozrite, aká to bola dračica!

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu