Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najúspešnejšia slovenská kráska polonahá v kúpeľni: Wau, pozrite na to chrumkavé telíčko!

Michaela Kocianová Zobraziť galériu (6)
Michaela Kocianová (Zdroj: Elite model look)

BRATISLAVA – Ach, to sú ale sexi krivky! Michaela Kocianová (28) je jednou z našich najúspešnejších modeliek, ktorá žne úspechy na svetových mólach. Blondínka je vyhľadávanou kráskou od svojich šestnástich rokov, kedy vyhrala súťaž Elite Model Look. A ani rokmi o svoju krásu, sexepíl a dokonalé krivky neprišla, práve naopak. Vyzerá dokonca ešte lepšie. Dôkazom jej aj jej najnovší záber priamo z kúpeľne, kde odhalila svoju polonahú bezchybnú postavičku.

Slovenka Michaela Kocianová patrí už roky medzi najpríťažlivejšie modelky sveta. Niet sa čo čudovať. Veď naša najúspešnejšia kráska svojím dokonalým vzhľadom, krásnou tváričkou a bezchybnou postavou vyráža dych azda všetkým chlapom.

Presvedčiť sa o tom mohli aj na jej najnovšom zábere, ktorý pridala na sociálnu sieť. Plavovláska si urobila selfie v kúpeľni oblečená iba v sexi bikinách, v ktorých ukázala svoje dokonalé chrumkavé telíčko. Touto fotografiou určite vyprovokuje fantáziu nejedného muža.

Najúspešnejšia slovenská kráska polonahá
Zobraziť galériu (6)

Napriek tomu, že Michaela patrí medzi tie najkrajšie ženy sveta, vie oceniť aj výzor iných žien. A preto je už roky ambasádorkou prestížnej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look, kde sa podieľa na objavovaní  mladých tvárí, ktoré môžu uspieť vo svetovom modelingu. Ak si myslíte, že aj vy by ste mohli byť jednou z nich, príďte na jeden z kastingov. Prihlášku nájdete TU»

Najúspešnejšia slovenská kráska polonahá
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Michaela Kocianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu