Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cinkota stále za mrežami: A jeho žena sa už zaobľuje... Čaká dieťa!

Dušan Cinkota Zobraziť galériu (4)
Dušan Cinkota (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA – Toto zrejme nik nečakal! Herec Dušan Cinkota (47) je už 6 rokov za mrežami v Opatovciach, kde si odpykáva 8-ročný trest za drogy. Napriek tomu je jeho manželka Zuzana (31) tehotná. O pár mesiacov porodí svoje prvé dieťa.

Herec Dušan Cinkota si odpykáva svoj trest za múrmi väzenia už 6 rokov a tento rok môže požiadať o predčasné prepustenie, keďže v júli uplynú už tri štvrtiny z jeho trestu. Toto však nie je jediná radostná správa, čo ho aktuálne môže tešiť.

Ešte radostnejšiu mu nedávno oznámila jeho manželka Zuzana, ktorá po celý ten čas verne pri ňom stála. Ako informoval denník Nový čas, brunetka je totiž v radostnom očakávaní. „Áno je to pravda. Zuzka čaká bábätko. Obaja sa veľmi tešia,“ prezradil spomínanému denníku Dušanov kamarát s tým, že manželia po dieťatku veľmi túžili.

Dušanovi sa tak za mrežami sedí o niečo ľahšie, keďže momentálne prežíva zrejme najkrajšie chvíle svojho života. S ohľadom na to, že často chodí domov na priepustky, môže sa stať, že dostane priepustku aj v čase pôrodu svojho prvého dieťaťa. Oslovili sme aj pani Cinkotovú, ktorej sme položili niekoľko otázok. Do týchto chvíľ ani na jednu z nich nereagovala. Budúcim rodičom gratulujeme!

Dušan Cinkota a jeho manželka Zuzana sa tešia na dieťatko.
Zobraziť galériu (4)
Dušan Cinkota a jeho manželka Zuzana sa tešia na dieťatko.

Viac o téme: Dušan Cinkota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu