Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Internetový ROZCHOD roka: Títo dvaja Slováci išli definitívne od seba!

Ich rozchod nikto nečakal. Zobraziť galériu (6)
Ich rozchod nikto nečakal.

BRATISLAVA - Toto rozhodne nikto nečakal! Králi slovenského Youtubu, Martina „Moma“ Horňáková a ExplOited, sa rozišli. Hoci im fanúšikovia držali palce, blondínka na sociálnej sieti informovala, že ich cesty boli až príliš odlišné na to, aby vo vzťahu zotrvali aj naďalej.

Jedna z najznámejších internetových dvojíc - Martina Moma Horňáková a ExplOited už netvoria viac pár. Hoci sa o ich rozchode špekulovalo už dlhšiu dobu, definitívny koniec blondínka potvrdila až včera na svojom Instagrame.

Obľúbená internetová dvojica Moma a ExplOited už viac netvorí pár.
Zobraziť galériu (6)
Obľúbená internetová dvojica Moma a ExplOited už viac netvorí pár.  (Zdroj: Instagram)

„Niekoľko týždňov sme čelili obrovskému množstvu otázok ohľadne nášho vzťahu. Rozhodli sme sa, že každý pôjdeme svojou cestou. Naše cesty boli príliš odlišné a skĺbiť ich bolo čím ďalej tým ťažšie, a tak sme spoločne učinili rozhodnutie, ktoré bude správne pre oboch,“ potvrdila túto skutočnosť Moma. Tá v príspevku zároveň napísala aj to, že pár netvoria už dokonca niekoľko mesiacov.

„Ďalej budeme rozvíjať sa a rásť ako dvaja individuálni ľudia, ako sme to vo vzťahu nedokázali. Ja som si práve vďaka tomu uvedomila veľa vecí, ktoré ma posunuli v živote ďalej, objavila sebalásku, ktorú som predtým v sebe nemohla nájsť a teším sa, čo mi život prinesie,“ načrtla dôvod krachu ich vzťahu Martina.

Jeden z kráľov slovenského internetu sa k rozchodu vyjadril v príbehu na Instagrame. „Maťa to napísala pekne, lepšie by som to nezhrnul. Už to, prosím, neriešte. Obaja sme to zvládli pár týždňov dozadu.  A aj keď už nie sme pár, sme obaja ešte viac super, ako sme boli, práve vďaka tomu vzťahu,“ napísal. 

Viac o téme: Martina „Moma“ HorňákováExplOited
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu