Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nová posila v Oteckoch: Zahviezdi tam známa tvár z Televíznych novín!

Filip Tůma,Vladimír Kobielsky, Branislav Deák a Marek Fašiang. Zobraziť galériu (8)
Filip Tůma,Vladimír Kobielsky, Branislav Deák a Marek Fašiang. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Markizácky seriál Oteckovia, ktorý sa vysiela od začiatku tohto roka, je divákmi veľmi obľúbený. Najnovšie sa tam objaví aj známa tvár z Televíznych novín. Pozrite, o koho ide!

Rodinný seriál Oteckovia, kde v hlavných úlohách hrajú Vladimír Kobielsky, Filip Tůma, Marek Fašiang a Branislav Deák, je mimoriadne obľúbený a prekonáva na obrazovkách televízie Markíza jeden rekord za druhým. Najnovšie sa nám podarilo zistiť, že v dnešnej časti sa tam mihne aj známa tvár z Televíznych novín. Ide o Mareka Gudiaka, ktorý je redaktorom správ a venuje sa témam z oblasti ekonomiky, potravinárstva a poľnohospodárstva či automobilového priemyslu.

Ak by ste si mysleli, že s herectvom nemá nič spoločné, mýlili by ste sa. Opak je pravdou. Známy redaktor je vyštudovaný herec, ktorý v roku 2001 ukončil titulom Mgr. art. štúdium na VŠMU v Bratislave, odbor činoherné herectvo. Ako herec pôsobil aj v divadle GUnaGU. Od roku 2001 pracuje v Markíze, kde najskôr načítaval upútavky, neskôr pracoval v Teleráne, Lampárni a od roku 2005 je súčasťou redakcie Televízne noviny ako redaktor spravodajstva.

Zaujímalo nás preto, ako sa mu v Oteckoch hralo, a keďže je vyštudovaný herec, prečo sa nakoniec rozhodol pracovať v spravodajstve. Zisťovali sme aj to, či je mu bližšie herectvo alebo žurnalistika. „V Oteckoch som si zahral iba malú epizódnu rolu, bolo to také milé spestrenie. Navyše som rád, že som sa po rokoch stretol s Vladom Kobielskym, ktorý chodil na VŠMU o dva roky vyššie ako ja. Aj keď som vyštudoval herectvo, vždy som mal bližšie k žurnalistike. Práca redaktora mi vyhovuje viac, podľa môjho názoru sa tak môžem viac venovať rodine, ako keby som robil herectvo," odvetil dvojnásobný otec.

Diváci si ho budú môcť pozrieť v epizódnej úlohe grafika, ktorý bude pomáhať Marekovi, ktorého hrá Vlado Kobielsky, dotvoriť výtvor jeho malej dcérky Viki. Ako sa úlohy zhostil, môžete posúdiť dnes podvečer, kedy Markíza seriál vysiela.

V spravodajstve ale nie je Marek jediný vyštudovaný herec. Je ním aj regionálny redaktor Liptova Mário Kermiet. Okrem týchto dvoch pánov študovala herectvo aj Janka Hospodárová, ktorá si napríklad zahrala pred desiatimi rokmi v Susedoch. Fotografie redaktorov nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Filip TůmaVladimír KobielskyBranislav DeákMarek FašiangMarek Gudiak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu