Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najväčšia smoliarka v Teleráne: V nohe sa jej zlomila titánová skrutka... Doživotne bude v obchodoch pípať!

Klaudia Kristiníková minulý týždeň absolvovala ďalšiu operáciu nohy. Lekári jej však časť jednej skrutky museli v kosti nechať. Zobraziť galériu (6)
Klaudia Kristiníková minulý týždeň absolvovala ďalšiu operáciu nohy. Lekári jej však časť jednej skrutky museli v kosti nechať. (Zdroj: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - Koncom roka 2016 si moderátorka Dopravného servisu Telerána Klaudia Kristiníková (26) zlomila tri kostičky v členku. Musela preto podstúpiť operáciu, počas ktorej jej lekári do dochrámanej nohy vložili titánové skrutky. V týchto dňoch išla plavovláska pod nôž opäť, aby jej "šróby" z nohy vytiahli. No nepodarilo sa vybrať všetky... Ona totiž jeden zlomila. Na polovicu!

Ako je toto možné?! Klaudia Kristiníková koncom roka 2016 skončila so sadrou na nohe. Stačil totiž jediný zlý krok a zlomila si tri kostičky v členku. „Lekár úraz označil ako únavovú zlomeninu - zlomila som si tri kostičky v členku, čo si vyžiadalo aj operáciu,“ prezradila pre topky.sk plavovláska. 


Dochrámaná moderátorka na obrazovkách Markízy: Toto vo vysielaní ešte nebolo!


Rok a pol po nepríjemnom úraze si moderátorka musela pod nôž ľahnúť znova. Operácia bola síce plánovaná, no zákrok museli presunúť na skorší termín. Dôvod? Slovenke známej z televíznych obrazoviek sa totiž jeden kovový „šrób“ podarilo zlomiť. Na polovicu!

Časť z neho tak lekári nevedeli kráske vybrať. „Zákrok bol dlhodobo plánovaný, pretože som mala v členku niekoľko skrutiek, ktoré je potrebné po čase vybrať. Nešťastnou náhodou som si ale jeden šróbik v nohe zlomila, a preto sa nedal celý vytiahnuť. Našťastie som bola zverená do tých najlepších rúk, takže som nemala žiadne obavy,“ povedala nám Klaudia a na záver vtipne dodala: „Škoda len, že budem doživotne pípať v obchodoch a na letiskách.“

Klaudia Kristiníková minulý týždeň absolvovala ďalšiu operáciu nohy. Lekári jej však časť jednej skrutky museli v kosti nechať.
Zobraziť galériu (6)
Klaudia Kristiníková minulý týždeň absolvovala ďalšiu operáciu nohy. Lekári jej však časť jednej skrutky museli v kosti nechať.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Viac o téme: Klaudia Kristiníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu