Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa moderátorka 3 roky po zdrvujúcej smrti manžela: Prehovorila o novom mužovi!

Lucia Forman Habancová Zobraziť galériu (5)
Lucia Forman Habancová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Život ide ďalej! Na jeseň 2014 sa vtedajšia tvár televízie TA3 Lucia Forman Habancová (36) dozvedela najhoršiu správu svojho života. Jej manželovi Dávidovi diagnostikovali agresívnu rakovinu hrubého čreva s metastázami na pečeni a čiastočne na pľúcach. O necelý rok zákernej chorobe žiaľ podľahol a mladá moderátorka ostala s malou dcérkou sama. Pred pár dňami sme ich stretli na Bratislavských módnych dňoch a zisťovali sme, ako to samé zvládajú a či sa v jej život neobjavil nový muž.

Pred takmer tromi rokmi sa moderátorke Lucii Forman Habancovej zmenila najhoršia nočná mora na skutočnosť - navždy ju opustil jej manžel a otec malej dcérky Dávid (†33).Odvtedy žije so svojou dcérkou sama. No hoci by mnohí očakávali, že známa Slovenka po svojom boku tak skoro nového partnera chcieť nebude, opak je pravdou. Ako topkám prezradila, bolo by pekné mať po svojom boku aj mužskú oporu. Preto nás zaujímalo, či je už v jej živote teda nejaký nový muž.

„Tak ja verím, že osud tam hore pre mňa ešte niečo nachystal. Bolo by to fajn mať aj taký nejaký mužský vzor v rodine, okrem teda starého otca, ale čo osud prinesie, uvidíme. Akože už to nie je ako nazačiatku, že sa človek tomu rezolútne bránil, asi pochopiteľne, už si pripúšťam tú možnosť, že by to tak mohlo byť. Čo má prísť, to príde, čo nemá prísť, to nepríde, tak uvidíme,“ odvetila Habancová, ktorá momentálne žiadny vzťah nerieši a naplno sa venuje dcérke. Lucia nám prezradila aj to, či sa viac venuje svojmu zdraviu, keďže jej muž zomrel na rakovinu a tiež prezradila, že zmenila zamestnanie. Čomu sa aktuálne venuje, sa dozviete z videa a ešte oveľa viac.

Lucia Forman Habancová - BMD

Viac o téme: Lucia Forman Habancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu