Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Modrovský konečne otvorene prehovoril o novej frajerke: TOTO je žena na celý život!

Peter Modrovský Zobraziť galériu (5)
Peter Modrovský

BRATISLAVA - Je to láska! O súkromí tanečníka a choreografa Petra Modrovského (34) sa toho v posledných mesiacoch na verejnosti nevedelo. Ešte v októbri minulého roka sa prevalila informácia, že umelec si našiel novú partnerku, ktorá je od neho o sedem rokov staršia. Vtedy sa však k vzťahu ešte vyjadrovať nechcel s tým, že ide o pomerne čerstvú záležitosť...

Petra sme stretli na Bratislavských módnych dňoch, ktorých sa už niekoľko sezón zúčastňuje pomerne pravidelne. Počas prvého dňa série prehliadok mal hneď niekoľko úloh. Okrem toho, že koordinoval prítomné modelky, on sám sa ocitol na predvádzacom móle. Bol totiž sprievodcom zdravotne postihnutej Dady, ktorej snom bolo byť aspoň na jeden večer modelkou.

Počas rozhovoru so sympatickým tanečníkom sme sa okrem jeho činnosti na BMD zaujímali i o jeho súkromný život. Keď sme sa spýtali, či je ešte stále zadaný, odpovedal jasne. „Áno, mám stále tú istú priateľku a všetko je v poriadku,“ povedal nám Peter, ktorý sa so svojou vyvolenou Ingrid spoznal na tanečnej súťaži Grand Gala Dansovia, kde reprezentovala istú firmu, ktorá bola jedným zo sponzorov udalosti.

Ingrid sa okrem manažovania vinárskej firmy venuje najmä výchove svojho malého synčeka.
Zobraziť galériu (5)
Ingrid sa okrem manažovania vinárskej firmy venuje najmä výchove svojho malého synčeka.  (Zdroj: Facebook)

Modrovského polovička v nej vystupuje ako obchodná riaditeľka a občas je možné stretnúť ju i na významných spoločenských udalostiach. Nie je žiadnym tajomstvom, že brunetka je od umelca o 7 rokov staršia a vychováva synčeka z predchádzajúceho vzťahu.

Ak vás zaujíma, ako Peter vychádza s priateľkinou ratolesťou, či je vo výchove prísny a ako vidí spločnú budúcnosť s Ingrid, pozrite si náš videorozhovor.

Peter Modrovský - BMD (rozhovor)

Viac o téme: Peter Modrovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu