Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovský šok! Škandalózny exmoderátor Rasťo Žitný sa oženil: Svadba na východe!

Rasťo Žitný sa v sobotu v tichosti oženil. Zobraziť galériu (5)
Rasťo Žitný sa v sobotu v tichosti oženil.

BRATISLAVA – Keď v roku 2008 spôsobil Rasťo Žitný nehodu, pri ktorej zahynul 5-ročný Tomáško, celý život sa mu zosypal ako domček z karát. Kým dovtedy bol tvárou markizáckeho spravodajstva a tvoril pár s niekdajšou riaditeľkou súťaže Miss Luciou Hablovičovou, zrazu prišiel o všetko.

Stratil prácu, partnerka mu dala košom a problémy mal mať aj s hypotékou. Okrem toho všetkého za smrť nevinného dieťaťa zaplatil Žitný aj pobytom za mrežami. Zdá sa však, že momentálne sa mu opäť začalo dariť. Teda aspoň v súkromnom živote.

V čase tragickej nehody moderátor Rasťo Žitný tvoril pár s Luciou Hablovičovou.
Zobraziť galériu (5)
V čase tragickej nehody moderátor Rasťo Žitný tvoril pár s Luciou Hablovičovou.

Do redakcie sa nám totiž dostala informácia, že Rasťo sa počas uplynulého víkendu oženil. Svadba sa konala v sobotu v útulnom penzióne v malej obci na Spiši „Žitný sa 7. apríla v tichosti oženil. Na svadbe mal asi 70 ľudí, vonku mali aj stan,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja s tým, že Rasťovho veľkého dňa sa mala zúčastniť aj jeho bývalá moderátorská partnerka Marianna Ďurianová.

So Žitným sa nám, bohužiaľ, skontaktovať nepodarilo a Marianna Ďurianová nám neodpovedala. Ako sa nám však podarilo zistiť, v penzióne, ktorý náš zdroj uviedol, sa svadba počas soboty skutočne konala. Keď sa naša redaktorka zaujímala o sobáš novomanželov Žitných, personál jej informáciu o uskutočnenej slávnosti potvrdil.

Viac o téme: Rasťo Žitný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu