Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šarköziová ukázala sestru a brata: Pozrite, veď sa na seba vôbec nepodobajú!

Silvia Šarköziová Zobraziť galériu (8)
Silvia Šarköziová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Oni sú naozaj rodina?! Talentovaná violončelistka Silvia Šarköziová (44) je krásna žena, ktorá napriek tomu, že už nemá dvadsať, je vždy dokonale upravená a maximálne zvodná. Po svojom boku má už viac ako 25 rokov jediného muža – Ernesta, s ktorým je od tínedžerských čias a dnes spolu vychovávajú dospievajúcu dcéru Vanessu. Okrem nich však do jej rodiny patria aj súrodenci, ktorí nie sú tak mediálne známi ako diablica. Pozrite sa na nich, veď sa na seba nepodobajú!

Cigánska diablica Silvia Šarköziová a jej manžel Ernest spolu s dcérou Vanessou, ktorá rovnako ako oni patrí medzi talentovaných hudobníkov, tvoria krásnu a známu rodinu. Okrem nich však do ich rodinného klanu patria aj dvaja súrodenci violončelistky, ktorí nie sú až tak verejne známi ako muzikanti.

Silvia ukázala na nedávnej divadelnej premiére markizáckej Smotánke svoju sestru Danielu Mihokovú. Napriek tomu, že je to šarmantná dáma, na Silviu sa veľmi nepodobá, aj keď sú obe tmavovlásky. Dievčatá majú ešte brata, ktorý je úspešný podnikateľ. Keďže súrodenci kvôli chorobe prišli veľmi skoro o rodičov, držia pokope. Fotografie súrodencov si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Silvia Šarköziová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu