Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská speváčka v priesvitnom tope: Fíha, ona má fakt 52 rokov?!

Marcela Molnárová Zobraziť galériu (10)
Marcela Molnárová

BRATISLAVA - Sexi päťdesiatnička! Známa speváčka Marcela Molnárová (52) patrí k tým šťastným ženám, ktorým by skutočný vek tipol naozaj len málokto. Blondínka totiž aj v zrelom veku ohuruje dokonalým výzorom či tip-top postavičkou, ktorú dokonca najnovšie odhalila aj v priesvitnom tope na nedávnej párty.

Vo štvrtok večer sa v novootvorenej galérii v bratislavskej Rači konala Adventure party pri príležitosti otvorenia výstavy fotografa a cestovateľa Petra Šuríka, ktorá prilákala množstvo ľudí. Medzi nimi aj niekoľko známych tvárí. Jednou z nich bola aj nestarnúca speváčka Marcela Molnárová. Tá prišla v predpísanom safari dress code a mnohým pozvaným vyrazila dych. Blondínka totiž napriek pribúdajúcim rokom stavila na priehľadný top, spod ktorého jej presvitala tmavá podprsenka.

Hoci už prekročila prah 50-ky, vrásky a tuk navyše by ste na jej tele hľadali naozaj len ťažko. Už roky si totiž speváčka udržiava nielen skvelú formu, ale aj mladistvý výzor, ktorý jej závidia i o polovicu mladšie ročníky. O tom, že sa cítila na akcii dobre a pohodlne, svedčia aj naše zábery, na ktorých pózuje ako mladica. Veď pozrite sami. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Marcela Molnárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu