Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Identita novej frajerky Fredyho Ayisiho (51) známa: Zbalil o 20 rokov mladšiu modelku!

Fredy Ayisi s dcérou Vierkou Zobraziť galériu (9)
Fredy Ayisi s dcérou Vierkou

BRATISLAVA - Len pred pár dňami sme čitateľom priniesli informáciu, že Fredy Ayisi (51) priznal nový vzťah. Po boku svojej novej partnerky sa objavil v bratislavskom nákupnom centre a podľa nášho čitateľa bolo zjavné, že dvojica má k sebe bližšie ako bežní priatelia. Že ide o partnerku, napokon priznal sám tanečník. Dnes už je známa aj jej identita!

Do redakcie sme dostali tip, že zjavne mladšia dáma nie je úplne neznáma. Ide o modelku Vandu Gallo (31), ktorá kedysi vymetala večierky po boku Barbory Balúchovej. V roku 2010 dokonca získala titul najkrajšej Európanky na súťaži krásy Beauty of the World. Kráska sa však odvtedy poriadne zmenila. Čierne vlasy vymenila za svetlú farbu a neprezentuje sa ani sexi fotografiami. Práve naopak.

Z Fredyho polovičky sa stala jemná sympatická žena, ktorá sa aktívne venuje yoge. Zrejme práve tá je faktorom, ktorý dal dvojicu dokopy. Tréningy tohto druhu cvičenia totiž vedie aj Ayisi a spoločnému koníčku sa dokonca aktívne venuje aj jeho dcéra Vierka. Nuž, vyzerá to tak, že nový párik nášho šoubiznisu sa skutočne našiel, a to i napriek vyše 20-ročnému vekovému rozdielu.  Pozrite sa, akú má Fredy doma kočku!

Fredy Ayisi a jeho priateľka Vanda.
Zobraziť galériu (9)
Fredy Ayisi a jeho priateľka Vanda.  (Zdroj: Facebook V.G. , Instagram V.G.)

Identita novej frajerky Fredyho
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook V.G. , Instagram V.G.)

Identita novej frajerky Fredyho
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Facebook V.G. , Instagram V.G.)

Viac o téme: Fredy Ayisi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu