Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Provokácia ako hrom: Herečka z Kameňáku (44) ukazovala silikóny a vyrysované brucho!

Alice Bendová Zobraziť galériu (5)
Alice Bendová (Zdroj: Instagram A.B.)

PRAHA - To sú ale bomby! Herečka Alice Bendová patrí k najsexi tváram českého šoubiznisu. Hoci dávno prekročila prah štyridsiatky, stále potvrdzuje to, že s pribúdajúcim vekom jej to svedčí ešte viac ako kedykoľvek predtým. Za všetko hovorí aj jej najnovšia fotografia, na ktorej všetkým ukázala nadupané silikóny a závideniahodné brucho!

To je ale raketa! Herečka Alice Bendová, ktorá je v našich končinách známa predovšetkým zo štvrtého dielu legendárnej komédie Kameňák, dokáže aj vo svojich 44. rokoch ohúriť krásou a neuveriteľným pôvabom.


Sexi herečka z Kameňáku (43) odhodila zábrany: Na verejnosti vetrala kompletne holé prsiská!


To, že svojím výzorom schová do vrecka aj o polovicu mladšie kolegyne, potvrdila aj v týchto dňoch. Mužským priaznivcom totiž poriadne rozprúdila krv, keď na Instagrame zverejnila fotografiu, na ktorej vytasila tromfy toho najväčšieho kalibru.

Svojím sledovateľom brunetka naservírovala pohľad na štíhle vypracované bruško a silikónové poprsie len v úsporných bikinách. Alice tak opäť raz dokázala, že jej z povestného sexepílu stále nič neubudlo a s pribúdajúcim vekom naberá na šarme dokonca ešte viac ako za mlada.

Viac o téme: Alice Bendová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu