Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Adelina náhradníčka priznala problémy: Z tohto má neskutočnú traumu!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (8)
Jasmina Alagič (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Trápi sa! Markíza nedávno odštartovala ďalšiu sériu speváckej šou SuperStar. Ako je už dobre známe, najznámejšiu moderátorku tejto šou Adelu Vinczeovú (37) nahradila tvár známa z prehliadkových mól a Fashion TV Jasmina Alagič (27), ktorá sa dnes večer po prvý raz objaví v spomínanej súťaži. Pre topky však charizmatická tmavovláska priznala, že má veľké problémy pri moderovaní. Neuveríte, z čoho má doslova traumu.

Vo februári  tohto roka sa prevalilo, že televízia Markíza angažovala finalistku Miss Slovensko 2009 a tvár Fashion TV Jasminu Alagič ako novú moderátorku do šou SuperStar, ktorú mala kedysi pod palcom Adela Vinczeová. Hoci už predtým na galavečere Fashion sparkling charity night Jasmina ukázala pohotovosť, rečovú zdatnosť, ale aj vtip, inteligenciu či podrezaný jazýček, predsa len priznáva, že má pri moderovaní problémy.

„Má podobný problém ako Thomas Puskailer, keďže nie sú pôvodom Slováci, že niekedy si vymyslí slovo alebo povie niečo v slovenčine, čo nie je spisovné,“ dozvedeli sme sa od zdroja blízkeho moderátorke. A čo na to ona sama? Má naozaj takéto problémy?

„Je pravda, že mojím rodným jazykom je bosniančina. Ide síce o slovanský jazyk, ale naozaj mám občas problém, že si vymyslím slovné spojenie, ktoré v slovenčine neexistuje alebo použijem nesprávny tvar slova. Odkedy som sa dozvedela, že budem moderátorkou SuperStar, čítam knihy výlučne v slovenskom jazyku, aby sa mi to nestávalo,“ odvetila nám  Alagič, ktorá má traumu z toho, že sa jej to stane aj pred kamerami. Veríme, že aj keby sa to stalo, vďaka podrezanému jazýčku a inteligencii to obráti na žart, ktorým všetkých pobaví.

Moderátorka Jasmína Alagič s Jurajom Bačom.
Zobraziť galériu (8)
Moderátorka Jasmína Alagič s Jurajom Bačom.  (Zdroj: fashion tv)

Viac o téme: Jasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu