Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

To je ale raketa: Kulyho o 19 rokov mladšia žena len v úsporných bikinách!

Kulyho o 19 rokov mladšia žena je poriadna raketa. Zobraziť galériu (5)
Kulyho o 19 rokov mladšia žena je poriadna raketa. (Zdroj: Jan Zemiar)

OMÁN - Mário „Kuly“ Kollár (46) má po svojom boku ženu, ktorá disponuje nielen peknými črtami tváre, ale aj šťavnatým sexi telom. To, že na jeho manželke Lucii (27) je skutočne čo obdivovať, potvrdil aj samotný spevák na svojom Instagrame. Zverejnil tam totiž fotografiu, na ktorej brunetka pózuje len v úsporných bikinách. Fúha, to je ale šupa!

Líder kapely Desmod - Mário „Kuly“ Kollár si počas uplynulých dní užíval exotickú destináciu Omán. S krásami dovolenkového raja sa spevák samozrejme pochválil aj na svojich fanúšikovských stránkach na internete, kde zverejnil niekoľko zaujímavých fotografií.

Obrovskú pozornosť si napríklad vyslúžila tá, na ktorej pózuje so svojou o 19 rokov mladšou manželkou Luciou. Brunetka je na nej totiž zvečnená iba v úsporných bikinách, v ktorých poodhalila svoju tip-top postavičku.

Pri pohľade na Kulyho ženu naozaj len ťažko uveriť, že sa pozeráme na mamu dvojročného chlapčeka Christiana. Stále sa totiž môže pýšiť štíhlym driekom a poriadne sexi krivkami, ktoré sú navyše zaoblené na tých najsprávnejších miestach. Veď presvedčte sa napokon sami!

Viac o téme: Mário Kuly Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu