Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dramatický pôrod Nely Pociskovej: Rodila v aute!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (5)
Nela Pocisková (Zdroj: Jana Keketi)

BRATISLAVA - Veľká dráma! Herečka a speváčka Nela Pocisková (27) sa včera stala dvojnásobnou mamou. Svojmu partnerovi Filipovi Tůmovi (40) priviedla na svet krásne dievčatko Lianu. Podľa najnovších informácií však pôrod sprevádzali nečakané komplikácie. Do nemocnice totiž nestihli prísť včas a muzikálová hviezda rodila v aute!

Nela Pocisková a Filip Tůma sa presne na Veľkonočný pondelok stali dvojnásobnými rodičmi. Po synovi Hektorovi priviedla blondínka na svet dievčatko, ktoré dostalo krásne nezvyčajné meno Liana.


Pociskovej veľkonočné prekvapenie: Porodila druhé dieťa!


No hoci sa rodinka na príchod svojho druhého potomka svedomito pripravovala a dávala si záležať napríklad aj na výbere nemocnice, osud to zariadil celkom inak. Muzikálová hviezda totiž podľa informácií Plus jeden deň začala rodiť priamo v aute za asistencie posádky zo sanitky.

„Nelu viezla do nemocnice kamarátka. No keďže bolo dieťatko už na ceste, do pôrodnice nestihli prísť. Nela tak porodila v aute smerom do ružinovskej nemocnice. Všetko sa udialo v Ivanke pri Dunaji medzi známymi obchodnými sieťami,“ povedal pre spomínaný denník overený zdroj z nemocnice. Aj napriek týmto nečakaným komplikáciám sú mamička aj jej malá dcérka, našťastie, v poriadku.

Speváčka a herečka Nela Pocisková včera priviedla na svet druhé dieťa. Pôrod mal však dramatický spád.
Zobraziť galériu (5)
Speváčka a herečka Nela Pocisková včera priviedla na svet druhé dieťa. Pôrod mal však dramatický spád.  (Zdroj: Jana Keketi)

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu