Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pociskovej veľkonočné prekvapenie: Porodila druhé dieťa!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková (Zdroj: Jana Keketi)

BRATISLAVA - A už je z nej dvojnásobná mama! Keď talentovaná Nela Pocisková (27) začiatkom októbra priznala, že je tehotná, mnohí zostali v šoku. Len krátko predtým sa totiž vrátila naplno do práce po materskej dovolenke, ktorú strávila starostlivosťou o čoskoro dvojročného synčeka Hektora. Dnes už má tehotenské obdobie za sebou. Krásna herečka priviedla na svet svojho ďalšieho potomka.

Tak tomu sa povie sviatok ako sa patrí! Hoci si práve väčšina Slovenska užíva v kruhu rodiny predĺžený víkend plný pokoja, pre Nelu a Filipa je tento deň ešte výnimočnejším. Umelkyňa dnes totiž porodila svoje druhé bábätko. „Dcérka sa volá Liana. Meno vyberala Nelka,” prezradil pre topky.sk šťastný otecko.

Nela Pocisková si počas deviatich mesiacov užívala tehotenské bruško. Dnes už je z nej šťastná dvojnásobná mama.
Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková si počas deviatich mesiacov užívala tehotenské bruško. Dnes už je z nej šťastná dvojnásobná mama.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Hoci dvojica ďalšieho potomka neplánovala, osud si to napokon zariadil po svojom. Herečka podľa vlastných slov neplánovane otehotnela a so svojím partnerom tak niekoľko uplynulých mesiacov netrpezlivo očakávala príchod ďalšieho člena rodiny. Veľký deň pre zaľúbený pár prišiel dnes! Talentovaná blondínka práve počas Veľkonočného pondelku porodila a stala sa mamou vytúženého dievčatka.

Šťastným rodičom gratulujeme a mamine i dieťatku prajeme predovšetkým veľa zdravia.

Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu