Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Silvia Šuvadová na ostro: Neposlušné bradavky v pozore!

Silvia Šuvadová Zobraziť galériu (2)
Silvia Šuvadová (Zdroj: Vlado Anjel)

LOS ANGELES - Provokovala na ostro! Herečka Silvia Šuvadová (44) včera zdvihla hladinu mužskej fantázie poriadne vysoko. Na internete totiž zverejnila odvážnu snímku, na ktorej pózuje bez podprsenky a s bradavkami v pozore.

Slovenská umelkyňa a spiritualistka Silvia Šuvadová nepatrí k tým ženám, ktoré by sa za každú cenu odhaľovali. Práve naopak – v súkromí, ale aj v spoločnosti preferuje skôr decentnejšie outfity bez akýchkoľvek vyzývavých prvkov či obrovských výstrihov.

O to prekvapivejšia bola fotografia, ktorú včera zverejnila na internete. Známa plavovláska sa totiž pohrala s fantáziou mužov a pri meditovaní v slnečnom Los Angeles si zapózovala bez podprsenky. Nezbednému oku tak naservírovala pikantný detail, ktorý sa rysoval pod jemným materiálom jej trička.

Keďže sa Silvia „na ostro“ nezvykne ukazovať, obliny jej dekoltu či trčiace bradavky bezpochyby v momente ulahodili pohľadu nejednému jej fanúšikovi. Nuž, „svetielka“ (ako svojich sledovateľov nazýva) museli mať rozhodne radosť!

Silvia Šuvadová dráždila zmysly svojich priaznivcov na ostro - bez podprsenky.
Zobraziť galériu (2)
Silvia Šuvadová dráždila zmysly svojich priaznivcov na ostro - bez podprsenky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Silvia Šuvadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu