Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce rozhodnutie Plačkovej: Opäť pôjde pod nôž!

Zuzana Plačková sa chystá na ďalšiu plastiku. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková sa chystá na ďalšiu plastiku. (Zdroj: Instagram ZP, Instagram KB)

BRATISLAVA - Opäť mieri k plastickému chirurgovi! Extravagantná Zuzana Strausz Plačková (26) sa už 5 rokov pýši obrovskými silikónmi veľkosti číslo 8. Jej nadrozmerné prednosti však už čochvíľa budú len minulosťou. Svedčí o tom jej oficiálne stanovisko na Instagrame, v ktorom všetkých informovala, že sa chystá na ďalšiu plastiku... A toto je dôvod!

Zuzana Plačková je známa plastiková figúrka, ktorá neváha míňať šialené peniaze na rôzne vylepšenia. Má upravený nos, niekoľkokrát napichané pery, umelý chrup, vlasy, nechty, riasy, farebné šošovky... No a v neposlednom rade aj dvakrát napumpovaný dekolt.


Playmate Plačková už má megaprsia: Cítim sa na pi*u!


Jej láska k nadrozmerným veľkostiam však, zdá sa, vekom či inými životnými prioritami postupne upadá. Dôkazom môže byť jej aktuálny status v takzvanej Instastory, kde oficiálne potvrdila, že si necháva výrazne zmenšiť svoje mega prsia „Pamätám sa, že kedysi som túžila po najväčších prsiach, až som si dala 800 ml. S radosťou vám oznamujem, že idem v máji si dať tie „lajdy“ zmenšiť na 400 ml,“ šokovala Plačková, ktorej silikónové vnady prešli úpravami pred piatimi rokmi.

A čo je dôvodom tohto jej rozhodnutia? „Je to otrasné, vulgárne, nepohodlné a robí ma to robustnou. Nehovorím o tom, že si nedokážem zohnať normálne plavky a podprsenku,“ dodala na záver. Hoci je to ďalší plastický zásah, v tomto prípade treba skonštatovať, že ide vskutku o správny krok - a to nielen z estetického, ale vzhľadom na jej štíhlu postavu aj predovšetkým zdravotného hľadiska. Nuž, palec hore, Zuzana!

Zuzana Plačková prekvapila vyjadrením, že si v máji dáva zmenšiť svoje prsia presne o polovicu.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková prekvapila vyjadrením, že si v máji dáva zmenšiť svoje prsia presne o polovicu.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu