Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šok v súťaži krásy: Z Miss Slovensko odstúpila jedna z finalistiek... Pre toto!

Finálovú dvanástku Miss Slovensko opúšťa jedna súťažiaca. Zobraziť galériu (15)
Finálovú dvanástku Miss Slovensko opúšťa jedna súťažiaca. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tak toto tu ešte nebolo! Jedna z 12 finalistiek Miss Slovensko 2018 v týchto dňoch urobila krok, aký by zrejme čakal iba málokto. Mesiac pred finále sa rozhodla odstúpiť zo súťaže! Reč je o finalistke číslo 12. Jane Kadvanovej z Galanty. Toto je dôvod, prečo sa v súťaži krásy rozhodla skončiť!

Toto nik nečakal! Súťaž Miss Slovensko 2018 bude tento rok iná ako doteraz. Namiesto 12 finalistiek sa vo finále objaví iba 11 dievčat. V týchto dňoch sa totiž jedna z nich - finalistka č. 12 Jana Kadvanová z Galanty rozhodla pre nečakaný krok. Odstúpila z prestížnej súťaže, po ktorej túžia tisíce dievčat.

Súčasťou 23. ročníka projektu Miss Slovensko je od dnešného dňa tak len jedenásť finalistiek. Ako sme sa od riaditeľky súťaže Miss Slovensko Karolíny Chomistekovej dozvedeli, súťaž opúšťa finalistka z osobných dôvodov. „Bolo to jej rozhodnutie, odstúpila z osobných dôvodov. K tomu asi niet čo dodať. Samozrejme to rešpektujem, je to jej rozhodnutie,“ povedala topkám Chomisteková s tým, že hoci sa ocitli v takejto situácii po prvýkrát, žiadnu náhradníčku za ňu hľadať nebudú.

„Stalo sa to prvýkrát, ale keďže to bolo z osobných dôvodov, ja to rešpektujem a pokračujeme ďalej do finále s 11 dievčatami. Tento rok nie je náhradníčka, ale v princípe to nie je nejaký veľký problém,“ dodala riaditeľka Miss.

„Celému tímu veľmi pekne ďakujem za možnosť byť finalistkou tejto prestížnej súťaže, ale aj za to, že moje osobné dôvody pochopili. Všetkým dievčatám držím palce, každá z nich si zaslúži vyhrať,” povedala  pre jojkársky Topstar Jana Kadvanová.

Finále súťaže Miss Slovensko sa uskutoční 28. apríla a v priamom prenose ho odvysiela TV JOJ. Jedenásť finalistiek čaká v najbližších dňoch sústredenie v kaštieli neďaleko Bratislavy.

Viac o téme: Miss Slovensko 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu