Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Český lev plný trapasov: Odhalený zadok, mľandravé prsia, bosé nohy i... Pozrite!

Český lev plný trapasov. Zobraziť galériu (11)
Český lev plný trapasov.

PRAHA - Celebrity sa opäť predviedli! Počas uplynulého víkendu sa u našich západných susedov konalo obľúbené odovzdávanie filmových cien Český lev, kde nechýbali ani slovenskí umelci. Okrem honosných rób mnohí hostia predviedli aj to, čo zrejme radšej nemali. Tohtoročný 25. ročník Českého leva sa totiž niesol v duchu trapasov.

O ten najväčší sa v ten večer bezpochyby postaral český miliardár Karel Janeček. Hoci čaká dieťa s milenkou, na akcii sa objavil s manželkou - matematičkou tuniského pôvodu Mariem Mhadhbi. Brunetka na akciu zvolila krátku sukňu, ktorá sa jej stala osudnou. Pred fotografmi ju totiž jej manžel romanticky zdvihol na ruky. Nechtiac, žiaľ, ukázala nielen holý zadok a nohavičky, ale stačilo skutočne málo, aby predviedla ešte oveľa viac.

Neboli však jediní, ktorí v ten večer zaujali. O rozruch sa postarala aj priateľka mladého českého herca Adama Mišíka, ktorá zvolila čierno-biele zaväzovacie šaty. Tie však veľmi nelichotili jej postave a hlboký dekolt tak, bohužiaľ, odhalil Dianine mľandravé prsia.

Dianine mľandravé prsia.
Zobraziť galériu (11)
Dianine mľandravé prsia.

O ďalší rozruch sa postaral na odovzdávaní cien aj český režisér Bohdan Sláma. Ten na prekvapenie mnohých prišiel na akciu bez topánok, a tak bol celý večer úplne bosý.

Okrem toho zaujala aj istá dáma, ktorá si ustlala priamo na červenom koberci pod schodmi. Ako sa zdá, u našich susedov je o zábavu vždy postarané a nudiť sa tam nikdy nikto nebude. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Český lev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu