Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šok na obrazovkách Markízy: Michal Kubovčík odchádza z Hornej Dolnej!

Popletený ochranca zákona odchádza z Hornej Dolnej. Zobraziť galériu (10)
Popletený ochranca zákona odchádza z Hornej Dolnej. (Zdroj: TV Markíza; )

BRATISLAVA - Jeho odchod nikto nečakal! Bez popleteného policajta Stana Sojku (Michal Kubovčík) si Hornú Dolnú snáď ani len nevieme predstaviť. Jediný muž zákona však najnovšie dostal ponuku, ktorá sa neodmieta a chystá sa odísť za vysnenou prácou do mesta. V najznámejšej slovenskej dedinke tak nastane hotová anarchia!

Neodmysliteľnou súčasťou obľúbeného markizáckeho seriálu Horná Dolná je aj popletený policajt Stano Sojka, ktorého stvárňuje herec Michal Kubovčík. Teraz však reálne hrozí, že najznámejšia slovenská dedinka sa so svojím jediným ochrancom zákona bude musieť raz a navždy rozlúčiť.

Stanovi totiž prišiel list z okresného riaditeľstva policajného zboru, v ktorom mu oznámili, že akceptujú jeho žiadosť o prijatie k nim. Večný smoliar od radosti úplne zabudne aj na to, že si po páde z bicykla rozbil hlavu a svojou novinkou v momente zalarmuje celé obecné zastupiteľstvo.

Popletenému policajtovi Sojkovi prišiel list, v ktorom akceptovali jeho žiadosť o prijatie za mestského policajta.
Zobraziť galériu (10)
Popletenému policajtovi Sojkovi prišiel list, v ktorom akceptovali jeho žiadosť o prijatie za mestského policajta.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hoci by sa mu týmto krokom splnil jeho celoživotný sen, v Hornej Dolnej si proste jeho odchod v žiadnom prípade nemôžu dovoliť a obyvatelia robia všetko preto, aby Sojka medzi nimi zotrval. A to dokonca aj za tú cenu, že budú páchať rôzne kriminálne zločiny! Čo sa bude diať a ako to všetko dopadne, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Reálne hrozí, že jediný muž zákona z Hornej Dolnej odíde.
Zobraziť galériu (10)
Reálne hrozí, že jediný muž zákona z Hornej Dolnej odíde.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Horná DolnáMichal Kubovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu