Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Uniknuté zábery z Markízy: POZOR, video plné vulgarizmov !

Zábery zo seriálu Kuchyňa Zobraziť galériu (5)
Zábery zo seriálu Kuchyňa (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto sú zábery, ktoré na televíznych obrazovkách rozhodne neuvidíte! Už v pondelok večer Markíza uvedie nový komediálny seriál Kuchyňa, kde bude okrem množstva slovenských hercov, ako sú Božidara Turzonovová (75), Marián Čekovský (40), Lukáš Latinák (41) či Richard Stanke (51) účinkovať aj česká hviezda Martin Dejdar (52). Už len z kombinácie bohatej nádielky známych mien je jasné, že ide o poriadne živú partičku no a keď sa stretnú na pľaci... Takto to vyzerá!

Hoci herci na verejnosti vystupujú prevažne kultivovane a snažia sa prezentovať v tom najlepšom svetle, predsa sú to len bežní ľudia, To dokazujú aj zábery z nakrúcania seriálu Kuchyňa, ktoré na obrazovkách nikdy neuvidíte. Ide totiž o nepodarené klapky, ktoré protagonistom nevyšli.

Na nepodarené brbty väčšinou spolu so štábom reagujú smiechom a vtipnými komentármi, no medzi „svojimi“ sa neštítia ani používania hrubých vulgarizmov, ktoré, priznajme si, občas vypadnú asi z každého z nás. Pozrite sa s nami, ako to pri nakrúcaní vedia roztočiť Martin Dejdar či Marián Čekovský!

kuchyňa bloopers

Viac o téme: Marián ČekovskýMartin DejdarKuchyňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu