Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Emma Drobná výrazne zmenila imidž: Jej blonďavá hriva je fuč!

Emma Drobná Zobraziť galériu (5)
Emma Drobná

BRATISLAVA - Takto ste ju ešte nevideli! Slovenská speváčka Emma Drobná (23) sa v týchto dňoch zbavila svojej blonďavej hrivy. Či jej nová zmena imidžu prospela alebo naopak nie, si môžete pozrieť na jej aktuálnych fotkách pod článkom.

Víťazka štvrtej federálnej SuperStar Emma Drobná sa aj po skončení súťaže stále drží na výslní a žne jeden úspech za druhým. Už počas speváckej šou dokázala zaujať nielen obrovským talentom, ale aj neprehliadnuteľnou osobnosťou.

Vzbudzovala totiž pozornosť charakteristickou ryšavou hrivou, ktorá z nej pri každej možnej príležitosti vyčarovala hotovú ohnivú dračicu. Svoju červenú korunu krásy však neskôr vymenila za odvážnu blond, ktorá jej ale tiež príliš dlho nevydržala.

Drobná totiž v týchto dňoch podstúpila ďalšiu výraznú zmenu imidžu a svoje vlasy si nechala najnovšie prefarbiť nahnedo. Touto premenou sa mohli pokochať jej fanúšikovia na Instagrame, kde im pomocou takzvanej Instastory oznámila, že už čoskoro vyráža na prvé turné k jej novému albumu.

Pri pohľade na speváčkine aktuálne zábery treba uznať, že s novým "experimentom" opäť raz zaujala. Emma vyzerá nežne, dievčensky a zároveň veľmi prirodzene!

Z kedysi blonďavej speváčky Emmy Drobnej je dnes brunetka.
Zobraziť galériu (5)
Z kedysi blonďavej speváčky Emmy Drobnej je dnes brunetka.  (Zdroj: Instagram)

S novou farbou vlasov vyzerá Emma dievčensky a veľmi nežne.
Zobraziť galériu (5)
S novou farbou vlasov vyzerá Emma dievčensky a veľmi nežne.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Emma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu