Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Stále bezdetná Knechtová to povedala na rovinu: Otvorená spoveď o bábätku!

Katarína Knechtová Zobraziť galériu (5)
Katarína Knechtová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - V jej veku to už nemusí prísť! Slovenskej speváčke Kataríne Knechtovej (36) už síce pomaly, ale isto dýcha na krk štyridsiatka, no stále nemá splnené to najdôležitejšie posolstvo v živote ženy – byť matkou. O tejto neľahkej životnej otázke prehovorila v nedávnom rozhovore s markizákom Jánom Tribulom (40)... Toto jej jej otvorená spoveď o bábätku!

Je krásna, úspešná a momentálne hviezdi aj na obrazovkách Markízy ako porotkyňa hudobnej súťaže SuperStar. Reč je o známej slovenskej speváčke Kataríne Knechtovej, ktorej však k dokonalému šťastiu predsa len niečo chýba – vlastný potomok.

Hoci si brunetka svoje súkromie úzkostlivo stráži, v nedávnej výzve redaktora Jána Tribulu spravila výnimku a o tejto náročnej životnej otázke predsa len prehovorila. „Žena v mojom veku toto veľakrát preberá. Ja už som si prešla štádiom, kedy som vytvárala veľký tlak na samu seba, zažila som aj tlak z okolia a teraz som si uvedomila, že naozaj, mať to dieťa, je dar,“ otvorene skonštatovala speváčka, ktorá v marci oslávi už 37. narodeniny.

„Nie každému sa tento dar dostane. Takže, ja ešte nelámem nad sebou palicu, ale na druhej strane, už sa snažím vyrovnať s myšlienkou, že sa to nepodarí,“ dodala umelkyňa, ktorá sama cíti, že už jej na splnenie tohto sna veľa času nezostáva. „Ale veľmi rada by som mala vlastné dieťa,“ úprimne uzavrela Knechtová.

Speváčka Katarína Knechtová si je vedomá toho, že jej biologické hodiny doslova bijú na poplach.
Zobraziť galériu (5)
Speváčka Katarína Knechtová si je vedomá toho, že jej biologické hodiny doslova bijú na poplach.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Katarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu