Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovské prekvapenie na Česko-Slovenskom plese: Gregorová opäť v spoločnosti... A s ďalším zajačikom!

Hana Gregorová Zobraziť galériu (8)
Hana Gregorová (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Opäť sa zaraďuje do spoločenského života! Po tom, ako sa pred niekoľkými mesiacmi rozišla so škandalóznym Ondřejom Koptíkom (34), sa Hana Gregorová (65) konečne ukázala na verejnosti vo všetkej paráde. Hoci sa počas mimoriadne dramatického rozchodu stiahla do ústrania a dokonca skončila i v nemocnici, cez víkend zotrela škodoradostný úsmev všetkým svojim neprajníkom, ktorí očakávali, že sa bude aj naďalej skrývať. Prijala totiž pozvanie na Česko-Slovenský ples a... Neprišla tam sama!

Do Obecného domu, kde sa už tradične každý rok koná prestížny Česko-Slovenský ples, nakráčala Hana so všetkou noblesou ako pravá dáma. A to aj napriek tomu, že po tom, čím si za posledné mesiace prešla, sa viac-menej očakávalo, že sa ešte nejaký čas bude verejnej prezentácii svojej osoby a objektívom fotoaparátov snažiť vyhýbať.

Nič také sa však neudialo. Gregorová sa zjavne zaťala a rozhodla sa žiť naplno aj napriek tomu, že ešte prednedávnom medzi ľudí denne prenikali intímne pikantnosti a škandály, ktoré na ňu vytiahol bývalý milenec Koptík. 

Hana Gregorová a zajo - CSR ples
Práve on bol minulý rok herečkiným partnerom na Česko-Slovenskom plese v Prahe. Tento rok mu však zostali len oči pre plač. Kým on sa v ústraní snaží vysporiadať s drogovou závislosťou a odčiniť nechutnosti, ktoré herečke napáchal, ona evidentne hlavu v smútku nemá. 

Na plese, ktorý sa niesol v znamení 100. výročia Česko-Slovenskej republiky, sa ukázala v sprievode opäť značne mladšieho muža. S tým pyšne pózovala pred fotostenou, vytiahla ho na tanečný parket a nechýbali ani nežné bozky. Hana však čokoľvek odmietla komentovať a médiám rozhovory poskytnúť nechcela. Sprvu to teda vyzeralo tak, že ide o jej novú lásku.

Hana Gregorová prišla na Česko-Slovenský ples v spoločnosti partnera známeho českého herca.
Zobraziť galériu (8)
Hana Gregorová prišla na Česko-Slovenský ples v spoločnosti partnera známeho českého herca.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Obrovské prekvapenie na Česko-Slovenskom
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

To však, ako už vieme, nehrozí. Muž, ktorý sa objavil po Gregorovej boku, je totiž podľa najnovších informácií partnerom známeho českého herca Miloslava Mejzlíka, ktorý jej už tiež v minulosti robil spoločnosť na tejto prominentnej udalosti. Herečka teda zjavne náhradu za Koptíka ešte nenašla a po dramatickom rozchode je jasné, že žiadnemu prípadnému nápadníkovi ani tak skoro veriť nebude...

Viac o téme: Hana GregorováČesko-Slovenský plesOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu