Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Legendárny Lunetic po 20 rokoch: Extrémne zážitky s fanúšičkami a... Návrat závislého Martina?!

Lunetic Zobraziť galériu (4)
Lunetic

BRATISLAVA - Hotové šialenstvo! Jedine tak sa dá popísať to, čo prednedávnom spôsobila dnes už ikonická skupina Lunetic v jednom z bratislavských klubov. Beznádejne vypredaný koncert si nenechalo ujsť množstvo skalných fanúšikov, no našlo sa aj prekvapujúco veľa mladých slečien či mužov, ktorí spolu pod pódiom energicky poskakovali a s kapelou si spievali ich najväčšie hity ako Dotyky, Máma, Chtěl bych tě líbat či Ať je hudba tvůj lék. Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli sympatických muzikantov vyspovedať a popýtať sa na súkromie i pracovný život.

Skupina si v Bratislave zahrala za pomerne krátky čas už po tretíkrát a zdá sa, že Slovensko onedlho plánujú navštíviť opäť. Na jeseň totiž oslavujú presne 20 rokov od založenia kapely, a tak sa rozhodli vyjsť s výročným turné, ktoré sa zrejme bude týkať aj Slovenska, kde majú dodnes obrovské množstvo fanúšikov.

Lunetic - rozhovor

Nedalo nám nespýtať sa, či návrat neplánuje aj bývalý člen Martin, ktorý v roku 2001 kapelu opustil pre problémy s drogami. „S Martinom sme v kontakte. Uvidíme, či sa dá dokopy a bude s nami znovu hrať. Všetko je to otázka času,“ povedal nám Vašek, ktorý je dnes dvojnásobným pyšným otcom. Podobným titulom sa môže hrdiť i Aleš, otec malého Adamka a takisto aj David. Ten sa však narodenia svojho prvého potomka ešte len dočká.

Počas spomínania na zlaté časy kapely nás zaujímalo, či chalanom napadne najextrémnejší zážitok s pobláznenými fanúšičkami, o ktoré nikdy nemali núdzu. „Najväčšie výstupy boli asi vtedy, keď boli pred bytom. A mali tam stan a spali tam, ešte som býval u rodičov, to bolo pred 20-timi rokmi. Boli tam, aj keď som išiel na nákup,“ začal nám rozprávať Aleš, no slova sa rýchlo ujal jeho kolega.

„Tak ich Aleš vzal domov do izbičky, že áno,“ robil si srandu Vašek, no Aleš hneď uviedol všetko na pravú mieru. „Moja mama ich tam vzala! Ja som prišiel domov z koncertu a videl som baby vo svojej izbe,“ smial sa hudobník pri spomienke na neodbytné dievčatá.

Ako sa však všetci traja zhodujú, sú si plne vedomí, že i takéto veci sú skrátka súčasťou ich práce.  „Bolo to ale veľmi pekné a tak patrí to k tomu, no. Vtedy to bol hrozný blázinec, dnes je to omnoho pokojnejšie,“ uzavrel Aleš. Ak vás zaujíma, koho manželka znáša najhoršie kariéru svojho partnera, ako zvládajú odlúčenie od rodiny, či ako dnes znejú ich najväčšie hity, pozrite si náš videorozhovor vyššie!

Viac o téme: LuneticMartin KociánDavid ŠkachVašek JelínekAleš Lehký
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu